U overweegt om te investeren in de zon. Of je bent op zoek naar een partner die dat voor u doet. KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zich op zonne-energie oriënteren.

Wie is KiesZon

MKB

Zonder investeren, volledig ontzorgd. Kieszon onderscheidt zich door het gehele traject voor u te verzorgen. Van aanvraag, tot oplevering, monitoring en onderhoud.

Grootzakelijk

Verduurzamen en energiekosten verlagen met zonnepanelen op uw bedrijfspand. Er is nog een ongekend potentieel aan dakoppervlak in Nederland. ‘Ieder dak is een energiecentrale’.

Zonneweides

Duurzame doelstellingen behalen met behulp van zonneweides. Zonneweide aanleggen? De solar revolutie laat zich namelijk niet beperken tot daken.

Zonnepanelen dragen bij aan CO2-reductie én zorgen voor een mooi rendement. ‘Ieder dak een duurzame energiecentrale’ is daarom ons motto. KiesZon reduceerde de afgelopen jaren voor 177.000 ton aan CO2 uitstoot per jaar door meer dan een miljoen panelen te plaatsen. Al die duurzame energiecentrales zorgen voor meer dan 295 miljoen kWh aan groene stroom!

KiesZon als partner voor zakelijke zonnepanelen

Met KiesZon als zakelijke zonnepaneel partner kiest u voor ruim 15 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie en zonnepanelen. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. We waren de eerste in de zonnepanelen zakelijk-markt, besloten als eerste om het hele proces in house te halen en ontwikkelden samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen financieringsmodellen als lease, dakhuur of koop.

Wat zijn de voordelen van zakelijke zonnepanelen?

Zakelijke zonnepanelen hebben verschillende voordelen, zoals:

‘De samenwerking met KiesZon bevalt goed, dat wat wij van hen mogen verwachten, dat leveren zij!’
– Jeroen Brauns, Managing Director, VCK logistics

Zakelijke zonnepanelen kopen of leasen? Of je bedrijfsdak verhuren?

Er zijn verschillende manieren om zakelijke zonnepanelen aan te schaffen:

Kopen

Zonnepanelen kopen heeft verschillende voordelen. Zo kun je de aankoopkosten kunt aftrekken van de belasting.

Ook kun je als grootzakelijke ondernemer met belastingvoordeel investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Leasen

Wil je wel een zonnedak maar kun of wil je niet in 1 keer een groot bedrag betalen? Door zonnepanelen te leasen heb je geen investeringskosten.

Voor een vast maandbedrag ben je zeker van onderhoud en reparatie tijdens de hele leaseperiode. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Dakverhuur

Ben je (bijvoorbeeld als belegger) eigenaar van een groot dakoppervlak? Denk er dan eens aan om deze te verhuren. Je krijgt hier namelijk een huurvergoeding per vierkante meter voor.

Maak je als eigenaar zelf gebruik van het bedrijfspand? Dan is dakverhuur zelfs nog interessanter.

Subsidie aanvragen voor zakelijke zonnepanelen?

Wist u dat het mogelijk is om verschillende investeringssubsidies voor duurzame energie aan te vragen als u zakelijke zonnepanelen gaat aanschaffen? Subsidies ontvangen voor zonnepanelen aanschaffen is dus ook zakelijk mogelijk. Deze subsidies maken deze zakelijke investering een stuk aantrekkelijker en het kan u fiscaal voordeel opleveren. Er zijn natuurlijk bepaalde voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze subsidies of fiscale regelingen. Hieronder lees je meer over een aantal verschillende regelingen die in het leven geroepen zijn door de overheid.

Bereken hoeveel u kunt bespaart met zonnepanelen

Bent u benieuwd hoeveel zonne-energie jouw bedrijfspand kan opleveren? Doe dan de check. Je ziet meteen hoeveel kosten én CO2-uitstoot per jaar je bespaart.

Liever meteen een offerte?

Onze partner KiesZon helpt je graag verder met professioneel advies op maat.

  1. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.
  2. Een adviseur neemt contact met u op voor een adviesgesprek.
  3. Samen bespreken we de mogelijkheden.
  4. U ontvangt een voorstel.
  5. We plannen samen een datum voor de installatie.

Slimme keuzes

Om uw bedrijf te verduurzamen

Laadoplossingen zakelijk

Laadoplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadoplossingen voor de zakelijke markt? Bij KiesZon begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit.

Laden op Zon

Laden op Zon

Bedrijven moeten zich kunnen richten op hun core business. Met ‘Laden op Zon’ kan de focus daarop blijven, doordat bedrijven ontzorgd worden op het gebied van laadinfrastructuur.

Netcongestie oplossing

Netcongestie oplossing

Heeft u te maken met lange wachttijden voor het verzwaren van uw stroomaansluiting? Power 2 Build biedt een slimme, geïntegreerde energieoplossing.

Neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor je uit handen kunnen nemen?
Neem contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of gelijk een adviesgesprek inplannen!

Neem contact op met uw adviseur

Veel gestelde vragen

Zakelijke zonnepanelen zijn een geweldige manier om geld te besparen op energiekosten en om als bedrijf het milieu te helpen. Er zijn een paar verschillende mogelijkheden om zonnepanelen in een bedrijf op te nemen. De meest gebruikelijke is het installeren van zonnepanelen op het dak. Dit kan worden gedaan op nieuwbouw of als retrofit op een bestaand gebouw. Zonnepanelen kunnen ook op de grond geïnstalleerd worden, op parkeerplaatsen of andere open gebieden. U zal echter rekening moeten houden met bestemmingsplannen en de hoeveelheid zonlicht die het gebied ontvangt voordat u voor deze optie kiest. Een andere optie is het leasen van zonnepanelen van een leverancier. Dit kan een geweldige optie zijn wanneer u niet het startkapitaal heeft om te investeren in een eigen systeem. Welke optie u ook kiest, zakelijke zonnepanelen kunnen een geweldige manier zijn om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te verkleinen en geld te besparen op uw energierekening.

Zakelijke zonnepanelen leveren een aantal voordelen op. Ten eerste kunnen ze helpen om de energiekosten te verlagen door elektriciteit op te wekken uit de zon. Ten tweede kunnen zakelijke zonnepanelen helpen om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verkleinen en de duurzaamheid van het bedrijf te verbeteren. En ten slotte kunnen zakelijke zonnepanelen helpen om de waarde van het bedrijf te verhogen en meer klanten aan te trekken. Het plaatsen van zakelijke zonnepanelen levert dus een aantal voordelen op die zeer nuttig kunnen zijn voor bedrijven van elke omvang.

KiesZon organiseert al sinds 2009 onder andere de ontwikkeling, realisatie en de exploitatie van grootschalige zakelijke zonnepanelen. Dit doet KiesZon voor bijvoorbeeld logistieke dienstverleners en overheidsinstanties. Dit doen we altijd vanuit dezelfde kernwaarden, zo zorgt KiesZon ervoor dat de zakelijke zonnepanelen het optimale resultaat behaald.

Contact