Goed voor duurzaamheid én uw portemonnee: zonnepanelen zonder investering die maximaal renderen

Bent u overtuigd van de voordelen van zonnepanelen en zoekt u een partner die u alles uit handen neemt? Waaronder ook de financiering? KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zich op zonne-energie oriënteren. Maar wist u ook dat zonnepanelen zonder investeren mogelijk zijn bij KiesZon? Dus wilt u graag zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen, maar ziet u een grote investering vooraf niet zitten? Ontdek dan onze mogelijkheden waardoor u profiteert van zonnepanelen zonder investering.

Zonnepanelen laten plaatsen zonder investering?

Om zonnepanelen voor alle soorten bedrijven en duurzame ambities mogelijk te maken bieden we zonnepanelen aan zonder dat u daarvoor een flinke investering hoeft te doen. Met ons dakhuur- of lease model hoeft u als vastgoedontwikkelaar, dakeigenaar, huurder en/of gebruiker geen investering in zonnepanelen te doen. KiesZon blijft eigenaar van het systeem en neemt de volledige investering voor haar rekening.

Ook zonnepanelen die maximaal renderen zonder te investeren? Vraag direct een vrijblijvende dak analyse aan.

Zonnepanelen zonder investering via lease en dakhuur

KiesZon heeft twee verschillende mogelijkheden ontwikkeld die zonnepanelen zonder investering mogelijk maken. Deze financieringsopties zijn operational lease en dakhuur.

Operational lease:

Met het leasen van zonnepanelen profiteert u van de voordelen van zonnestroom zonder investering. KiesZon neemt de investering van het volledige zonnestroomsysteem voor haar rekening en zorgt daarnaast voor de volledige exploitatie. Waardoor u zich op uw primaire bedrijfsprocessen blijft focussen.

De voordelen van zonnepanelen leasen zonder investering:

  • 100% duurzame zonnestroom
  • Korting op uw energietarief
  • Een verbeterde uitstraling
  • Realisatie van MVO-doelstellingen
  • Financiële middelen voor eigen bedrijfsprocessen

Dakhuur:

Door uw dak te verhuren profiteert u van de voordelen van zonnepanelen zonder te investeren. Met dakhuur wordt een groot dakoppervlak verhuurd. Zo wordt een pand verduurzaamd en tegelijkertijd ingezet om een financieel voordeel mee te behalen.

De voordelen van dit type zonnepanelen zonder investering:

  • 100% duurzame zonnestroom
  • Korting op het energietarief voor de huurder/gebruiker
  • Een verbeterde uitstraling
  • Huursom per vierkante meter
  • Geen eigen investering vereist

 ‘Het voorgestelde leasemodel gaf ons de kans om zonder grote investering onze duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.’
– Karel de Jong, directeur Supply Chain, Jumbo

Zonnepanelen zonder te investeren met KiesZon als partner

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Met KiesZon als partner kiest u voor ruim 10 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. Van alle aanbieders waren wij de eerste in zonnepanelen voor de zakelijke markt. Besloten we als eerste om het hele proces in house te halen. En ontwikkelden we samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen financieringsmodellen als lease en dakhuur. Deze laatste twee financieringsconstructies maken zonnepanelen zonder investering mogelijk.

Kiest u voor de lease- of dakhuur constructie? Welk financieringsmodel is voor uw bedrijf de beste optie? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies op het gebied van zonnepanelen zonder investering.

Alle kennis onder 1 dak met het 4-pijlermodel

1. Ontwikkeling. Onze engineers halen het maximale uit uw dak en zonnepanelen

De ontwikkeling van uw zonnestroom-project zonder investering wordt verzorgd door onze eigen engineers. Zij maken een berekening om te bepalen hoeveel zonnepanelen er op het dak(en) passen en hoeveel energie er opgewekt wordt. Ook berekenen zij aan de hand van het stroomverbruik hoeveel van de opgewekte energie er zelf gebruikt kan worden en hoeveel energie aan het net geleverd wordt.

Tegelijkertijd wordt er in de ontwikkelingsfase een passende financieringsoplossing uitgedacht voor uw wens om zonnepanelen aan te schaffen zonder te investeren. Wordt het een zonnestroomproject binnen een operational lease model of een dakhuurmodel?

2. Financiering. Voor ieder dak de beste financiering

Voor iedere situatie biedt KiesZon de beste financiering. Afhankelijk van de betreffende partner en de mogelijkheden wordt er gekozen voor lease, dakhuur of koop. In het geval van lease en dakhuur krijgt de dakeigenaar, vastgoedontwikkelaar, huurder en/of gebruiker zonnepanelen zonder te investeren. KiesZon blijft eigenaar van uw zakelijke zonnepanelen en neemt de volledige investering voor haar rekening.

3. Realisatie. Met volledige beheersing het dak op

Wanneer uw zonnestroomproject tot in de kleinste details is geëngineerd en onafhankelijk door een derde partij is gekeurd, gaat de realisatie van uw project van start. Eigen projectleiders en eigen opzichters / uitvoerders zorgen ervoor dat dit soepel en volgens een strakke planning verloopt. KiesZon stelt extreem hoge eisen aan de kwaliteit, afwerking, veiligheid en aansluiting met een optimaal presterend zonnestroom project als resultaat. Net als dat zonder investeren uw zonnepanelen worden gerealiseerd, nemen we u de rest van het project ook geheel uit handen.

4. Exploitatie. Uw zonnepanelen in optima forma

Het is zover, uw zonnestroom project is in bedrijf. Om voor de beste kwaliteit en opbrengstgaranties in te staan, verzorgt KiesZon zelf de exploitatie van ieder project. De afdeling Operations & Maintenance, met eigen monteurs, verricht preventief en correctief onderhoud. Data-analisten monitoren dagelijks de energieopwekking zodat er preventief gehandeld kan worden. Bij eventuele problemen wordt er uiteraard binnen 24 uur gerapporteerd en gehandeld. Zonder te investeren in uw zonnepanelen heeft u een systeem dat optimaal presteert en rendeert.

De ontwikkeling, financiering, realisatie en ontwikkeling van uw zonnestroom ambities met een goed gevoel uit handen geven?
Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

“Wie kiest voor de zon kiest voor de lange termijn. Bij de keuze voor zonnepanelen gaat het niet om een eenmalige dienst, maar een meerjarige samenwerking. Want een zonnedak blijft, mits goed gebouwd en onderhouden, zeker 15 tot 20 jaar renderen. Een duurzaam partnership is daarom ons uitgangspunt. Optimisme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij kenmerkend. Voor vastgoedeigenaren en beleggers is zonnestroom geen corebusiness. Voor ons wel. Samen met vastgoedeigenaren benutten we kansen die anders blijven liggen. Een dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!”
– Erik Snijders, algemeen directeur KiesZon

Bij KiesZon zijn er twee mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen zonder te investeren: operational lease en dakhuur. Operational lease is een langlopende overeenkomst waarbij KiesZon de zonnepanelen aan u verhuurt en het onderhoud verzorgt. U betaalt dan een maandelijkse vergoeding voor de lease, die vaak lager is dan de besparing op de elektriciteitsrekening. Dakhuur is een kortere overeenkomst waarbij KiesZon de dakruimte van u huurt en de zonnepanelen installeert. U ontvangt dan een maandelijkse vergoeding van ons, die doorgaans hoger is dan de besparing op de elektriciteitsrekening. Beide opties maken zonnepanelen mogelijk zonder dat u hoeft te investeren, dit omdat KiesZon eigenaar blijft van het systeem en de volledige investering voor haar rekening neemt.

De verschillende mogelijkheden brengen meerdere voordelen met zich mee, zo zorgen zonnepanelen voor 100% duurzame zonnestroom en een verbeterde uitstraling van uw bedrijf. Maar daarnaast profiteert u van het voordeel dat u korting krijgt op uw energietarief en natuurlijk dat u geen investering hoeft te doen.

KiesZon organiseert al sinds 2009 onder andere de ontwikkeling, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnepanelen zonder dat u hoeft te investeren. Dit doet KiesZon voor bijvoorbeeld logistieke dienstverleners en overheidsinstanties. Dit doen we altijd vanuit dezelfde kernwaarden, zo zorgt KiesZon ervoor dat de zonnepanelen het optimale resultaat behaald.