Zonder investeren zonnepanelen die maximaal renderen

U bent overtuigd van de voordelen van zonnepanelen en zoekt een partner die u alles uit handen neemt. Ook de financiering. KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zich op zonne-energie oriënteren. Om zonne-energie voor alle soorten bedrijven en duurzame ambities mogelijk te maken bieden we zonnepanelen aan zonder dat u daarvoor moet investeren. Met ons lease- of dakhuurmodel hoeft u als dakeigenaar, vastgoedontwikkelaar, huurder en/of gebruiker niet te investeren. KiesZon blijft eigenaar van het systeem en neemt de volledige investering voor haar rekening.

Ook zonnepanelen die maximaal renderen zonder te investeren? Vraag direct een vrijblijvende dak analyse aan.

Zonnepanelen zonder te investeren via lease en dakhuur

KiesZon heeft twee financieringsopties ontwikkeld die zonnepanelen zonder te investeren mogelijk maken. Operational lease en dakhuur.

Operational lease:
Met zonnepanelen leasen profiteert u van de voordelen van zonnestroom zonder te investeren. KiesZon neemt de investering van het volledige zonnestroomsysteem voor haar rekening en zorgt daarnaast voor de volledige exploitatie. U focust zich op uw primaire bedrijfsprocessen.

De voordelen:

  • 100% duurzame zonnestroom
  • Korting op uw energietarief
  • Een verbeterde uitstraling
  • Realisatie van MVO-doelstellingen
  • Financiële middelen voor eigen bedrijfsprocessen

Dakhuur:
Door uw dak te verhuren profiteert u van de voordelen van zonnepanelen zonder te investeren. Met dakhuur wordt een groot dakoppervlak verhuurd. Zo wordt een pand verduurzaamd en tegelijkertijd ingezet om een financieel voordeel mee te behalen.

De voordelen:

  • 100% duurzame zonnestroom
  • Korting op het energietarief voor de huurder/gebruiker
  • Een verbeterde uitstraling
  • Huursom per vierkante meter
  • Geen eigen investering vereist

 ‘Het voorgestelde leasemodel gaf ons de kans om zonder grote investering onze duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.’
– Karel de Jong, directeur Supply Chain, Jumbo

Zonnepanelen zonder te investeren met KiesZon als partner

Met KiesZon als partner kiest u voor ruim 10 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. We waren de eerste in de zonnepanelen zakelijk-markt, besloten als eerste om het hele proces in house te halen en ontwikkelden samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen financieringsmodellen als lease en dakhuur. Deze laatste twee financieringsconstructies maken het mogelijk om zonnepanelen projecten zonder te investeren te realiseren.

Lease- of dakhuur constructie? Welk financieringsmodel is voor uw bedrijf de beste optie?
Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

Alle kennis onder 1 dak met het 4-pijlermodel

1. Ontwikkeling. Onze engineers halen het maximale uit uw dak

De ontwikkeling van uw zonnestroom-project wordt verzorgd door onze eigen engineers. Zij berekenen hoeveel panelen er op het dak(en) passen en hoeveel energie er opgewekt wordt. Ook berekenen zij aan de hand van het stroomverbruik hoeveel van de opgewekte energie er zelf gebruikt kan worden en hoeveel energie aan het net geleverd wordt.

Tegelijkertijd wordt er in de ontwikkelingsfase een passende financieringsoplossing uitgedacht voor uw wens om zonnepanelen aan te schaffen zonder te investeren. Wordt het een zonnestroomproject binnen een operational lease model of een dakhuurmodel?

2. Financiering. Voor ieder dak de beste financiering

Voor iedere situatie biedt KiesZon de beste financiering. Afhankelijk van de betreffende partner en de mogelijkheden wordt er gekozen voor lease, dakhuur of koop. In het geval van lease en dakhuur krijgt de dakeigenaar, vastgoedontwikkelaar, huurder en/of gebruiker zonnepanelen zonder te  investeren. KiesZon blijft eigenaar van uw zakelijke zonnepanelen en neemt de volledige investering voor haar rekening.

3. Realisatie. Met volledige beheersing het dak op

Wanneer uw zonnestroomproject tot in de kleinste details is geengineerd en onafhankelijk door een derde partij is gekeurd, gaat de realisatie van uw project van start. Eigen projectleiders en eigen opzichters / uitvoerders zorgen ervoor dat dit soepel en volgens een strakke planning verloopt. KiesZon stelt extreem hoge eisen aan de kwaliteit, afwerking, veiligheid en aansluiting met een optimaal presterend zonnestroom project als resultaat. Net als dat zonder investeren uw zonnepanelen worden gerealiseerd, nemen we u de rest van het project ook geheel uit handen.

4. Exploitatie. Uw zonne-project in optima forma

Het is zover, uw zonnestroom project is in bedrijf. Om voor de beste kwaliteit en opbrengstgaranties in te staan, verzorgt KiesZon zelf de exploitatie van ieder project. De afdeling Operations & Maintenance, met eigen monteurs, verricht preventief en correctief onderhoud. Data-analisten monitoren dagelijks de energieopwekking zodat er preventief gehandeld kan worden. Bij eventuele problemen wordt er uiteraard binnen 24 uur gerapporteerd en gehandeld. Zonder te investeren in uw zonnepanelen heeft u een systeem dat optimaal presteert en rendeert.

De ontwikkeling, financiering, realisatie en ontwikkeling van uw zonnestroom ambities met een goed gevoel uit handen geven?
Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

“Wie kiest voor de zon kiest voor de lange termijn. Bij de keuze voor zonnepanelen gaat het niet om een eenmalige dienst, maar een meerjarige samenwerking. Want een zonnedak blijft, mits goed gebouwd en onderhouden, zeker 15 tot 20 jaar renderen. Een duurzaam partnership is daarom ons uitgangspunt. Optimisme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij kenmerkend. Voor vastgoedeigenaren en beleggers is zonnestroom geen corebusiness. Voor ons wel. Samen met vastgoedeigenaren benutten we kansen die anders blijven liggen. Een dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!”
– Erik Snijders, algemeen directeur KiesZon