Zonnepanelen voor bedrijven

U bent op zoek naar een duurzame partner op het gebied van zonne-energie. KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zich op zonnestroom oriënteren. Zonnepanelen voor bedrijven dragen bij aan CO2-footprint van de organisatie én zorgen daarnaast ook voor een mooi rendement. ‘Ieder dak een duurzame energiecentrale’ is daarom ons motto. KiesZon reduceerde de afgelopen jaren voor meer dan 80.000 ton aan CO2 uitstoot door een half miljoen zonnepanelen te plaatsen voor bedrijven.

Al die duurzame energiecentrales zorgen voor meer dan 120 miljoen kWh aan groene stroom!
En doet dat samen met referenties als Jumbo, VCK en Rhenus.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

  Type contact

  Diensten

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

  Benut uw ongebruikt dakoppervlak van uw bedrijf met zonnepanelen

  De benchmark laat zien dat ruim 90 procent potentieel geschikte bedrijfsdaken met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter nog niet over zonnepanelen beschikt. Wanneer er op de helft van dit aantal bedrijfspanden zonnepanelen worden gelegd, kunnen alle huishoudens in Nederland van duurzame energie worden voorzien. Een duurzaam Nederland ligt binnen handbereik. Tegelijkertijd behaalt u een mooi rendement wanneer uw bedrijf kiest voor zonnepanelen op het ongebruikt bedrijfsdak.

  ‘We wilden dat het bedrijf minimaal 5 jaar bestond én ons de garantie kon geven voor het daadwerkelijk opwekken van energie. Uiteindelijk kwam KiesZon met de beste oplossing.’
  – Klaas Fuite, eigenaar Bakkerij Fuite

  Welke aanbieder kiezen voor zonnepanelen voor bedrijven?

  Zonnepanelen voor uw bedrijf is altijd een goed idee. Wanneer u zakelijke zonnepaneel-aanbieders met elkaar vergelijkt, let dan op het volgende:

  ‘De samenwerking met KiesZon bevalt goed, dat wat wij van hen mogen verwachten, dat leveren zij!’
  – Jeroen Brauns, Managing Director, VCK logistics

  Kieszon_zonnedaken_veghel

  KiesZon als partner voor zonnepanelen voor uw bedrijf.

  Met KiesZon als zonnepanelenpartner kiest u voor ruim 10 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. Wij hebben meer dan honderdduizenden zonnepanelen voor bedrijven gerealiseerd. We waren de eerste in de zonnepanelen zakelijk-markt, besloten als eerste om het hele proces in house te halen en ontwikkelden samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen financieringsmodellen als lease, dakverhuur of koop.

  Welk financieringsmodel geeft voor uw bedrijf het beste rendement? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met de expert.

  Zorgeloos zonnestroom aan de hand van vier pijlers

  KiesZon heeft door de jaren heen gewerkt aan het ontwikkelen van een gestroomlijnd proces, van het eerste adviesgesprek tot aan de jaarlijkse inspectie. Voorheen was KiesZon afhankelijk van derden in dit proces. Om onzekerheden weg te nemen heeft KiesZon het gehele proces onder haar eigen dak gebracht. Alles in eigen beheer en daarmee goed controleerbaar en op maat aan te passen.
  Meer informatie: KiesZon Vier pijler model

  “Wie kiest voor de zon kiest voor de lange termijn. Bij de keuze voor zonnepanelen gaat het niet om een eenmalige dienst, maar een meerjarige samenwerking. Want een zonnedak blijft, mits goed gebouwd en onderhouden, zeker 15 tot 20 jaar renderen. Een duurzaam partnership is daarom ons uitgangspunt. Optimisme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij kenmerkend. Voor vastgoedeigenaren en beleggers is zonnestroom geen corebusiness. Voor ons wel. Samen met vastgoedeigenaren benutten we kansen die anders blijven liggen. Een dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!”
  – Erik Snijders, algemeen directeur KiesZon

  Contact