Laadoplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadoplossingen voor de zakelijke markt? Bij KiesZon begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit. Daarom bieden wij geavanceerde laadoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd met zonne-energie.

Wat we bieden is:

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

  Type contact

  Diensten

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

  Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van duurzame energiebronnen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over complexe processen. Wij staan garant voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

  Laadpalen

  Wij zitten niet vast aan een specifiek merk. Heeft u een voorkeur voor een specifieke lader? Laat het vooral weten! Dan gaan we kijken of we dit speciaal voor u kunnen regelen. Iedere installatie is maatwerk.

  Meer informatie: laadpalen.

  DC-oplaadstation

  Laden op Zon

  De laadpunten kunnen worden gekoppeld aan zonnepanelen en aan een batterijopslagsysteem. Dit innovatieve concept, ook wel bekend als “laden op zon”, maakt gebruik van zonnestroom om voertuigen op te laden zonder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

  Meer informatie Laden op Zon.

  KiesZon Integrale oplossingen voor laadinfrastructuur en 100% groene stroom

  Door te kiezen voor een geïntegreerde leverancier profiteert u van tal van voordelen. Wij combineren niet alleen hoogwaardige laadpalen en energieoplossingen, maar bieden ook expertise op het gebied van netcongestieproblemen en zonne-energie. Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van duurzame energiebronnen, volledig ontzorgd. Wij staan garant voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

  Quickscan en adviesgesprek

  Vraag een quickscan aan. Hiermee krijgt u inzicht in de mogelijkheden en kosten voor laden op zon op uw bedrijfsterrein. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor uw specifieke situatie.

  Quickscan aanvragen

  Elektrisch rijden

  KiesZon is een dochteronderneming van Greenchoice. Greenchoice helpt uw bedrijf te elektrificeren . Of dat nu bij u thuis is, in uw eigen zaak of het bedrijf waar je voor werkt. We stoppen niet bij energie. Er is zoveel meer waar u het verschil kan maken. Door na te denken over wat er op uw bord komt, wat u aanschaft of hoe je reist. Ons doel is: duurzame keuzes laten werken voor iedereen. Ook onderweg. Wilt u ook zakelijk elektrisch rijden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

  KiesZon en Greenchoice bieden Kimberley Groep toekomstbestendige laadinfrastructuur met ‘Laden op Zon’

  De energievoorziening speelt een steeds belangrijkere rol in de ontwikkeling van vastgoed en de verdere groei van organisaties. De transitie van fossiel naar elektrisch heeft zijn intrede gedaan in het wegvervoer en zal de komende jaren alleen maar versnellen Met ‘Laden op Zon’ krijgt de Kimberley Groep zonder investering de beschikking over laadinfrastructuur direct gevoed uit zonnepanelen, geheel ontzorgd en toekomstbestendig.

  Lees meer

  Kimberley Groep laadinfrastructuur

  Persoonlijk advies

  Uw adviseur

  Cas van Lith

  Cas van Lith

  “Laad jouw elektrische voertuig op met de kracht van de zon – een duurzame en milieuvriendelijke manier om te rijden, waarbij je profiteert van 100% duurzame stroom en bijdraagt aan een schonere planeet!”

  Neem vandaag nog contact op met Kieszon en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om te profiteren van de voordelen van een geïntegreerde leverancier voor laadpalen, energieoplossingen, netcongestieproblemen en zonne-energie. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van laden op zon!

   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

   Contact