Uw zonnepanelen onderhoud door KiesZon

U bent op zoek naar een partner die uw zonnestroomsysteem in optima forma houdt. KiesZon heeft meer dan 10 jaar ervaring in monitoring, service en onderhoud van zonnestroomsystemen.
In onze operational lease constructie is KiesZon volledig eigenaar van het systeem. De afgelopen jaren heeft KiesZon daarom vol ingezet op de doorontwikkeling van zonnepanelen onderhoud, service en monitoring om maximale productie en opbrengst van deze eigen zonnestroomprojecten te realiseren. De afdeling Operations & Maintenance van KiesZon is 24/7 in bedrijf en neemt ook de exploitatie van uw zonnestroomsysteem graag uit handen.

Waarom zonnepanelen onderhoud door KiesZon?

Met de Solar Rendement Service van KiesZon kiest u voor:

  • Geoptimaliseerd systeem voor maximaal rendement
  • 7 dagen per week monitoring en proactieve bijsturing
  • Uptime van 99.95% in 2019 

Ook uw zonnestroomproject laten onderhouden door O&M van KiesZon?

Neem direct contact op met de Rendement Service van KiesZon en maak een afspraak.

Uw zonnepanelen onderhoud altijd geregeld

Optimaal rendement, dat is waar de gespecialiseerde servicemonteurs en -engineers zich dagelijks voor inzetten. Geavanceerde software monitort 24/7 alle relevante parameters. Daarnaast analyseert de data-analist van KiesZon 7 dagen per week de werking van de zonnestroomsystemen. Deze werkwijze maakt het mogelijk om preventief en proactief eventuele verstoringen voor te zijn. Zo wordt de zonnepanelen opbrengst gemaximaliseerd.

Uptime van uw systeem als KPI

De uptime van uw systeem staat bij ons hoog op het dashboard en is daarmee eerste prioriteit. Uptime ligt aan de basis van maximaal rendement. Het geeft de dekking van stroomproductie aan ten tijde van zoninstraling. Zonnestroomsystemen worden bij KiesZon met de hoogst mogelijke kwaliteit opgeleverd. Systemen die we in beheer nemen maar die niet door KiesZon zijn opgeleverd, passen we desgewenst aan deze normen voor preventief zonnepanelen onderhoud en monitoring aan. Daarna is het aan de afdeling O&M binnen KiesZon om zoveel mogelijk zonnestralen te oogsten en om te zetten in kilowatturen. Met onze nauwlettende monitoring en adequaat handelen behaalden we in 2019 een uptime van 99,95%.

Een zonnestroomsysteem door KiesZon laten exploiteren

Heeft u een zonnestroomsysteem dat momenteel niet in beheer is bij een professionele en gespecialiseerde zonnestroompartij? Met een O&M overeenkomst van KiesZon bent u verzekerd van optimale service. Een dergelijke overeenkomst kan afgesloten worden op mate van ontzorging en servicelevel. Voor elk zonnestroomproject bieden we de beste oplossing passend bij de systeemvereisten en uw wensen. Uw zonnepanelen onderhoud, service en monitoring is bij ons in goede handen.

Ook maximale zonnepanelen opbrengst met 24/7 monitoring?

Neem direct contact op met de Rendement Service van KiesZon en maak een afspraak.

Veiligheid en kwaliteit voor zonnepanelen onderhoud

KiesZon heeft het VCA** certificaat. Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en bij het werken op daken wordt voldaan aan de voorwaarden uit ARBO AI-15 veilig werken op daken. De service engineers van KiesZon werken volgens NEN1010 en NEN 3140. Ook wordt KiesZon op het gebied van veiligheid extra bijgestaan door een onafhankelijke partij: Certificering Advies Nederland.

Van dak naar duurzame energiecentrale

Onze brochure zet eenvoudig uiteen hoe een dak een energiecentrale wordt.

Van dak naar duurzame energiecentrale

Onze brochure zet eenvoudig uiteen hoe een dak een energiecentrale wordt.