Behaal een mooi rendement met zonnepanelen op uw bedrijfspand

U bent zich aan het oriënteren op zonnepanelen op uw bedrijfspand. KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zonne-energie overwegen.  Er is nog een ongekend potentieel aan dakoppervlak in Nederland. ‘Ieder dak een energiecentrale’ is de stelling van KiesZon. Alleen op deze manier maken we realiteit van de energietransitie. Buiten dat zonnepanelen op uw bedrijfspand bijdragen aan deze transitie zorgen ze ook voor een prachtig rendement.

Benieuwd naar het rendement van uw dak? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met de expert.

Benut uw ongebruikt dakoppervlak met zonnepanelen op uw bedrijfspand

De benchmark laat zien dat ruim 90 procent potentieel geschikte bedrijfsdaken met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter nog niet over zonnepanelen beschikt. Wanneer er op de helft van dit aantal bedrijfspanden zonnepanelen worden gelegd, kunnen alle huishoudens in Nederland van duurzame energie worden voorzien. Een duurzaam Nederland ligt binnen handbereik. Tegelijkertijd behaalt u een mooi rendement met uw vierkante meters ongebruikt dakoppervlak.

‘We wilden dat het bedrijf minimaal 5 jaar bestond én ons de garantie kon geven voor het daadwerkelijk opwekken van energie. Uiteindelijk kwam KiesZon met de beste oplossing.’
– Klaas Fuite, eigenaar Bakkerij Fuite

KiesZon als partner voor uw bedrijfspand met zonnepanelen

Met KiesZon als partner voor zonnepanelen op uw bedrijfspand kiest u voor ruim 10 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. We waren de eerste in de markt voor zonnepanelen op bedrijfspanden, besloten als eerste om het hele proces in house te halen en ontwikkelden samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen financieringsmodellen als lease, dakverhuur of koop.

Welk financieringsmodel geeft voor uw bedrijf het beste rendement?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan met de expert.

Zorgeloos zonnepanelen op bedrijfspand met het 4-pijlermodel

1. Ontwikkeling. Onze engineers halen het maximale uit uw dak

De ontwikkeling van uw zonnestroom-project wordt verzorgd door onze eigen engineers. Zij berekenen hoeveel panelen er op het dak(en) passen en hoeveel energie er opgewekt wordt. Ook berekenen zij door het stroomverbruik hoeveel van de opgewekte energie er zelf gebruikt kan worden en hoeveel energie aan het net geleverd wordt.

Tegelijkertijd wordt er in de ontwikkelingsfase een passende financieringsoplossing voor uw bedrijfspand met zonnepanelen uitgedacht. Wordt het een zonnestroomproject binnen een operational lease model, een koopmodel of een dakverhuurmodel?

2. Financiering. Voor ieder dak de beste financiering

Voor iedere situatie biedt KiesZon de beste financiering. Afhankelijk van de betreffende partner en de mogelijkheden wordt er gekozen voor lease, dakverhuur of koop. In het geval van lease en dakverhuur hoeft de dakeigenaar, vastgoedontwikkelaar, huurder en/of gebruiker niet te investeren. KiesZon blijft eigenaar van uw zakelijke zonnepanelen en neemt de volledige investering voor haar rekening. Tegelijkertijd profiteert u dan direct van dakhuur-opbrengsten en/of een fors lagere energierekening.

3. Realisatie. Met volledige beheersing het dak op

Wanneer uw project tot in de kleinste details is geëngineerd en onafhankelijk door een derde partij is gekeurd, gaat de realisatie van zonnepanelen op uw bedrijfspand van start. Eigen projectleiders en eigen opzichters / uitvoerders zorgen ervoor dat dit soepel en volgens een strakke planning verloopt. KiesZon stelt extreem hoge eisen aan de kwaliteit, afwerking, veiligheid en aansluiting met een optimaal presterend zonnestroom project als resultaat.

4. Exploitatie. Uw zonne-project in optima forma

Het is zover, uw zonnestroom project is in bedrijf. Om voor de beste kwaliteit en opbrengstgaranties in te staan, verzorgt KiesZon zelf de exploitatie van ieder zonnepanelen zakelijk project. De afdeling Operations & Maintenance, met eigen monteurs, verricht preventief en correctief onderhoud. Data-analisten monitoren dagelijks de energieopwekking zodat er preventief gehandeld kan worden. Bij eventuele problemen wordt er uiteraard binnen 24 uur gerapporteerd en gehandeld. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de zonnepanelen op uw bedrijfspand. Het systeem presteert en rendeert optimaal.

De ontwikkeling, financiering, realisatie en ontwikkeling van uw zonnestroom ambities met een goed gevoel uit handen geven?
Vraag direct een gesprek aan met de expert voor een vrijblijvend advies.

“Wie kiest voor de zon kiest voor de lange termijn. Bij de keuze voor zonnepanelen gaat het niet om een eenmalige dienst, maar een meerjarige samenwerking. Want een zonnedak blijft, mits goed gebouwd en onderhouden, zeker 15 tot 20 jaar renderen. Een duurzaam partnership is daarom ons uitgangspunt. Optimisme en oplossingsgerichtheid zijn daarbij kenmerkend. Voor vastgoedeigenaren en beleggers is zonnestroom geen corebusiness. Voor ons wel. Samen met vastgoedeigenaren benutten we kansen die anders blijven liggen. Een dak is zoveel meer dan alleen een middel om mens en product droog te houden. Het is een potentiële duurzame energiecentrale!”
– Erik Snijders, algemeen directeur KiesZon

Contact