Smart Energy Solutions

Nederland werkt aan een energiesysteem waarbij nauwelijks nog CO2 vrijkomt. In 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Veel bedrijven zijn gemotiveerd om te verduurzamen, maar worden geconfronteerd met uitdagingen bij dit proces. KiesZon biedt met Laden op Zon en Power 2 Build oplossingen voor deze uitdagingen. Met Laden op Zon kan de klant investeringsvrij beschikken over laadinfrastructuur gevoed door zonnepanelen, terwijl Power 2 Build geïntegreerde energieoplossingen biedt die zorgen voor betaalbare en gegarandeerde energie. Door deze oplossingen kunnen bedrijven zich richten op hun core business en de uitbreiding en verduurzaming van hun bedrijf.

Laden op Zon

Met Laden op Zon biedt KiesZon bedrijven de mogelijkheid om zonder investering de beschikking te krijgen over een toekomstbestendige laadinfrastructuur die gevoed wordt uit de zonnepanelen op het dak. Dit ontzorgt bedrijven op het gebied van verduurzaming van vastgoed en biedt een duurzame oplossing voor de groeiende behoefte aan laadpunten voor elektrische voertuigen.

Meer weten over Laden op Zon? Klik dan hier.

Power 2 Build

Met Power 2 Build biedt KiesZon geïntegreerde energieoplossingen voor ondernemers die te maken hebben met beperkingen in de energielevering en congestieproblemen op het elektriciteitsnet. Door opwek en verbruik slim te combineren en energieopslag toe te passen, wordt een optimale energiebalans gecreëerd, wat zorgt voor betaalbare en gegarandeerde energie.

Meer weten over Power 2 Build? Klik dan hier.