Bedankt voor uw bezoek aan onze Provada stand!

Het zit er weer op: PROVADA 2022. Wij hebben genoten van drie dagen vol kennisdeling, inspiratie en netwerken. Hopelijk kijkt u enthousiast terug op de beurs, heeft u waardevolle gesprekken gehad en bent u vol goede energie weer naar huis gegaan.

We vinden het fijn dat we op de beurs met u in contact zijn gekomen. Dagelijks hopen wij onze contacten te inspireren om stappen te nemen op weg naar een duurzame energievoorziening. Bent u benieuwd welke stappen u het beste kunt zetten? Onze experts kijken graag met u mee.

Neem contact op

 

 

Ons verhaal

Met 300 megawattpiek aan gerealiseerde zonprojecten heeft KiesZon met haar partners de afgelopen 10 jaar de basis gelegd voor de volgende stap in de energietransitie: een 100 procent groene energievoorziening. De vraag van gebruikers van vastgoed naar duurzaam opgewekte elektriciteit neemt toe. Maar meer zonne- en windenergie zorgt voor nieuwe uitdagingen, met congestie als grootste sta-in-de-weg. Innovaties uit de technologische hoek, zoals de inzet van slimme opslagtechnieken, demand side management en de elektrificatie van mobiliteit, bieden zich aan als oplossing. KiesZon integreert deze en andere innovaties in slimme energiesystemen, met het zonnedak als basis. Zo bouwen we de elektrische infrastructuur van de toekomst en maken we vastgoed niet alleen aantrekkelijker, maar ook bestendig voor komende generaties.

Kieszon_Slimme_energiesystemen

Daadkracht, Vakmanschap en Partnership

Drie centrale kernwaarden klinken door in de wijze waarop KiesZon werkt en omgaat met haar partners. Op pragmatische wijze, nieuwe kansen zien en die doelgericht benutten. Tegelijkertijd hard blijven werken, met het hele team en veel vragen van dat team, om zo nieuwe innovatieve concepten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Dat is Daadkracht. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een steeds hoger niveau op het gebied van veiligheid en kwaliteit. KiesZon stelt alles in het teken van optimaal rendement. Zowel tijdens de realisatie van een project als tijdens de O&M fase. Dat is Vakmanschap. Daarnaast wordt altijd in transparantie gezocht naar de beste oplossing voor een duurzaam vraagstuk. Die oplossing wordt vervolgens in afstemming en in samenwerking toegepast. Dat is Partnership.