Wij zijn KiesZon: jouw partner voor integrale energieoplossingen

Bij KiesZon maken we complexe energie uitdagingen eenvoudig en toegankelijk. Één partner, die alle energiecomponenten aan elkaar koppelt. Wij zorgen voor een optimale afstemming tussen vraag en aanbod van elektriciteit en bieden toegang tot energiehandel via ons moederbedrijf Greenchoice.

Met 15 jaar ervaring in zonne-energie weten wij wat er speelt bij onze klanten. Samen zetten we de stap naar een 100% groene energievoorziening. Maar onze ambitie reikt verder dan dat. We adviseren over een integrale energieoplossing die precies past bij jouw huidige en toekomstige energiebehoefte. We ontzorgen je tijdens het adviestraject naar een integrale energieoplossing, die we ook voor je realiseren. Zo houd jij de focus op jouw core business. Samen bouwen we aan de elektrische infrastructuur van de toekomst.

Een groene, betrouwbare én betaalbare stroomvoorziening. Voor ieder bedrijf, altijd en overal!

Onderdeel van Greenchoice

Als dochterbedrijf van Greenchoice heeft KiesZon toegang tot expertise en kennis over elk onderdeel van de duurzame energieoplossing. Uniek is de toegang tot energiehandel die KiesZon via Greenchoice haar klanten kan bieden. Samen streven we naar de levering van 100% groene stroom, waarbij de focus ligt op een naadloze bedrijfscontinuïteit en bedrijfsvoering voor al onze partners.

Daarom KiesZon

Integrale energieoplossingen

KiesZon als jouw partner

Wij zijn jouw adviespartner én uitvoerende partij. Zonnepanelen, laadinfrastructuur, batterijen, energiehandel; een greep uit de bouwstenen die samen een optimale energievoorziening vormen. Maar welke van deze bouwstenen vormen de optimale energiepuzzel voor jouw organisatie? Als adviespartner zorgt KiesZon ervoor dat alle energiecomponenten optimaal met elkaar communiceren. Zodra jouw energiepuzzel is gelegd, zorgen we ook voor de juiste afstemming van vraag en aanbod van energie. KiesZon realiseert een naadloze integratie, zodat jouw energievoorziening klaar is voor een duurzame toekomst!

Suzanne

Suzanne

Onze kernwaarden

Daadkracht

Welk energievraagstuk je ook hebt, wij hebben niet alleen een advies, ook een uitvoerbaar plan.

Vakmanschap

Met jarenlange ervaring zijn we dé specialist in duurzame energieoplossingen. Onze adviseurs staan klaar om jouw bedrijf te adviseren en te begeleiden.

Partnership

Samen streven we naar naar de levering van 100% groene stroom, waarbij de focus ligt op een naadloze bedrijfscontinuïteit en bedrijfsvoering voor onze partners.

Projecten waar we trots op zijn

Partnership is voor KiesZon een centrale kernwaarde. Wij werken samen met onze partners en opdrachtgevers aan een eindresultaat dat in elk opzicht naar wens is. Dat is ons streven.

Onze klanten

Contact