Terug naar nieuws

GEEN DAK TE KLEIN VOOR ENERGIEOPWEKKING

‘Uw dak is niet groot genoeg’. MKB’ers krijgen dit regelmatig te horen. KiesZon, onderdeel van Greenchoice, levert wel oplossingen voor energieopwekking en -opslag voor bedrijven met een kleiner dak, zoals kantoorpanden, garages, winkels en overig (klein zakelijk) vastgoed.

“Onze ervaring met grootzakelijk vastgoed zetten we nu ook in voor het MKB”, vertelt Raymond Pieterse, manager MKB van KiesZon. “We richten ons op bedrijven met een aansluiting tot driemaal 80 ampère. Zij kunnen bij ons terecht voor een volledig concept met een beoordeling van de dakconstructie, plaatsing van zonnestroomsystemen, laadpalen en energieopslag. Je kunt bij ons kopen en leasen en we faciliteren subsidietrajecten. We zijn uitvoerend adviseurs.” Ook over isoleren, verwarmen en koelen adviseert KiesZon. “We hebben hiervoor een team bestaande uit onder meer adviseurs, engineers en monteurs.”

“De vraag die we onze klant altijd stellen is: wat doe je nu en wat ga je de komende vijf jaar doen. Op basis daarvan maken we een plan voor de opwekking en opslag van energie. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van energie aan klanten via laadpalen voor jouw deur.”

KiesZon monitort en onderhoudt elk systeem dat het plaatst. “Zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun bedrijf.”

MKB zonnepanelen; geen dak te klein

Meer informatie:

Zonnepanelen voor het MKB.
Bereken wat uw dak of terrein waard is.
Download de BouwComplex publicatie (PDF)

Contact