Terug naar nieuws
7 maart 2017

Voorjaarsronde SDE+ subsidie 2017 geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk in te schrijven op de voorjaarsronde SDE+ 2017. In deze ronde is er 6 miljard beschikbaar voor duurzame energievoorziening in Nederland.

Wanneer u ervoor kiest om zonnepanelen te plaatsen met subsidie, regelt KiesZon onder andere de subsidieaanvraag.

Zonnepanelen voor bedrijven met SDE+ subsidie 2017

Voor bedrijven met een grootverbruikersaansluiting (3x80A of hoger) is het mogelijk om SDE+ subsidie aan te vragen voor installaties vanaf 15 kWp. Naast de juiste hoofdaansluiting en het vermogen van de zonnestroominstallatie is het belangrijk dat bepaalde vergunningen zijn aangevraagd en de bijbehorende administratie op orde is voor de subsidieaanvraag gedaan wordt. KiesZon ondersteunt  en ontzorgt u in dit proces.

Let op! Heeft u geen grootverbruikersaansluiting op uw bedrijfspand dan komt u niet in aanmerking voor SDE+. Het vervangen van de hoofdaansluiting door de netbeheerder kan hoge kosten met zich meebrengen, neem hiervoor contact op met uw netbeheerder.

KiesZon ontzorgt ondernemers

Vanaf het moment dat u besluit zonnepanelen op uw bedrijfspand te plaatsen regelt KiesZon voor uw bedrijf de rest. Wij doen voor u de SDE+ subsidieaanvraag, financieren de installatie, ontwerpen het systeem, regelen de plaatsing en verzorgen in de jaren die volgen ook het onderhoud van de zonnepanelen. Zo kunt u profiteren van duurzame energie zonder zelf de investering te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 085 782 5000 of laat hier uw e-mailadres achter en wij nemen contact met u op.