Terug naar projecten

VINCI Energies | 865 zonnepanelen

  • Locatie: Veghel
  • Jaaropbrengst: 233.550 kWh
  • Vermeden CO2 per jaar: 140.130 kg
  • Oplevering: 2017

Video VINCI Energies en KiesZon

Voor het in Veghel gevestigde VINCI Energies realiseerde KiesZon eerder dit jaar een zonnestroomproject bestaande uit 866 zonnepanelen. Dit zonnestroomproject maakt voor de Veghelse partij deel uit van een breder beleid gericht op duurzaamheid binnen hun bedrijfsvoering. Zij zien het verkleinen van hun ecologische voetafdruk en het verduurzamen van die bedrijfsvoering als een uitdaging en samen met hun partners en klanten werken zij daar dagelijks aan. Om dit te visualiseren lieten zij een video ontwikkelen met daarin ook aandacht voor de duurzame energiecentrale die KiesZon op het dak plaatste.

KiesZon is trots dat het VINCI Energies als partner heeft geholpen haar beleid nog concreter vorm te geven! Bekijk de video die VINCI Energies liet ontwikkelen hieronder.

Oplevering Vinci in Veghel

Het zonnestroomproject bij Vinci Energies in Veghel wordt door KiesZon begin juni opgeleverd. De bouw van het project was begin april aangekondigd, wat inhoudt dat de ruim 860 panelen krap twee maanden na het sluiten van de overeenkomst zullen zijn geplaatst en aangesloten. Het in een operational lease model gerealiseerde project is na oplevering nog steeds in beheer bij KiesZon en zal het over de lengte van de contractduur exploiteren en onderhouden.

KiesZon heeft een bijzondere band met Vinci, het leverde samen eerder al meerdere projecten op. Vinci Energies is gespecialiseerd in onder meer de aansluiting en inkoppeling van grootschalige zonnestroomprojecten en assisteerde KiesZon onder meer bij het aansluiten van het zonnestroomproject van Van Kessel in Best. Ook bij het eigen systeem zal Vinci in samenwerking met KiesZon de aansluiting verrichten.

KiesZon biedt partners zoals Vinci en Van Kessel een compleet pakket omtrent het realiseren van een zonnestroomproject, financiering, engineering, realisatie, exploitatie en onderhoud, alles in eigen beheer en onder één dak.

Contact