Terug naar nieuws

Solar Team Eindhoven nieuwste partner KiesZon

Deze week werd bekend dat KiesZon de nieuwste partner is van Solar Team Eindhoven. Het is een nieuw partnership waar we enorm trots op zijn. Alles binnen dit partnership draait om innoveren, vormgeven en vooroplopen. Dat is wat Solar Team Eindhoven momenteel in een team bestaande uit 20 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven doet. Door een brug te slaan tussen technische innovatie en het dagelijks leven willen zij laten zien dat schone energie bevrijdend kan werken, en uw leven op verschillende manieren kan verrijken. Daar staan wij als KiesZon voor de volle 100 procent achter en met dit partnership geven we daar concreet uiting aan.

Zo onthulden we het partnership

Solar Team Eindhoven is in 2012 opgericht. In 2013 presenteerden ze de eerste gezinsauto op zonne-energie, genaamd Stella. In 2015, 2017, en 2019 zijn respectievelijk de Stella Lux, Stella Vie, en Stella Era (die zag je in de video gisteren) ontworpen en gebouwd. Solar Team Eindhoven is met alle auto’s wereldkampioen geworden in de Cruiser Class van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Winnaars dus.

Meer lezen over het Solar Team uit Eindhoven doet u op hun website: https://solarteameindhoven.nl/ Meer foto’s vindt u hieronder.

Contact