Terug naar nieuws
5 december 2017

PV-Engineer KiesZon erkend Solar-Specialist

In oktober rondde Selim Öztürk (PV-Engineer KiesZon) bij Switch2Solar, hét opleidingscentrum voor zonne-energie in Nederland, de opleiding Solar-Specialist af! Vandaag ontving hij het daarbij behorende diploma. Als gediplomeerd Solar-Specialist wordt zijn naam nu opgenomen in het register www.solar-specialist.nl. Daar kan elke opdrachtgever bevestigd krijgen dat de PV-Engineer van KiesZon daadwerkelijk het diploma behaald heeft.

Switch2Solar is hét opleidingscentrum voor zonne-energie in Nederland. Zij zijn er voor iedereen die iets met zonne-energie heeft of er iets over wil weten. Zij verbinden, delen kennis en leren volgers aan hun opleidingen de juiste vaardigheden op het gebied van solar. Switch2Solar biedt een breed scala aan opleidingen. Zo ook de opleiding Solar-Specialist.

Solar-Specialist
Een Solar-Specialist is een gediplomeerde professional die beschikt over gedegen kennis met betrekking tot de economische, technische en praktische aspecten van zonne-energie. Daarnaast ben is hij of zij op de hoogte van de mondiale energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt voor zonnepanelen. Een Solar-Specialist geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen. (Bron: website Switch2Solar)