Terug naar nieuws
22 mei 2017

Oplevering Vinci in Veghel begin juni

Het zonnestroomproject bij Vinci Energies in Veghel wordt door KiesZon begin juni opgeleverd. De bouw van het project was begin april aangekondigd, wat inhoudt dat de ruim 860 panelen krap twee maanden na het sluiten van de overeenkomst zullen zijn geplaatst en aangesloten. Het in een operational lease model gerealiseerde project is na oplevering nog steeds in beheer bij KiesZon en zal het over de lengte van de contractduur exploiteren en onderhouden.

KiesZon heeft een bijzondere band met Vinci, het leverde samen eerder al meerdere projecten op. Vinci Energies is gespecialiseerd in onder meer de aansluiting en inkoppeling van grootschalige zonnestroomprojecten en assisteerde KiesZon onder meer bij het aansluiten van het zonnestroomproject van Van Kessel in Best. Ook bij het eigen systeem zal Vinci in samenwerking met KiesZon de aansluiting verrichten.

KiesZon biedt partners zoals Vinci en Van Kessel een compleet pakket omtrent het realiseren van een zonnestroomproject, financiering, engineering, realisatie, exploitatie en onderhoud, alles in eigen beheer en onder één dak.