Terug naar nieuws

Met goed onderhoud de winter door

Over een maand begint de winter en worden de dagen nog korter. In de periode oktober tot en met maart wordt 20-25% van de jaaropbrengst in kilowattuur opgewekt. Dit klinkt misschien niet zoveel, maar met grootschalige zonnestroominstallaties hebben we het alsnog over veel kilowattuur. Met goed onderhouden zonnepanelen profiteert u ook in de herfst- en wintermaanden optimaal van uw zonnestroomsysteem.

KiesZon heeft zich in de loop der jaren volledig ingericht op de monitoring en onderhoud van haar eigen zonnestroominstallaties én installaties die geen eigendom zijn of niet door KiesZon gebouwd zijn. De monitoring en het onderhoud zijn in de herfst en winter erg belangrijk omdat er veel weersinvloeden van buitenaf zijn. Met de keuze uit 4 pakketten met het ‘goed – beter – best’-principe kunt u kiezen welke diensten u wilt insluiten en in welke mate u ontzorgd wilt worden.

Onze servicepakketten
Om er zeker van te zijn dat elk onderdeel van de zonnestroominstallatie goed functioneert en bijdraagt aan de beoogde op te wekken hoeveelheid energie, is dagelijkse monitoring het beginpunt en onderdeel van elk pakket. Heeft u liever meer zekerheid? Kies dan voor aanvullende diensten met de pakketten Beter, Best of O&M Compleet.

Servicepakketten KiesZon

 Goed

 Beter

 Best

 O&M Compleet*

Dagelijkse monitoring
Jaarlijks prestatie rapportage
Jaarlijkse inspectie en preventief onderhoud
Storingsdienst
Herstelwerkzaamheden
Vervangingswerkzaamheden

* Het servicepakket O&M Compleet geldt alleen voor installaties die door KiesZon zijn gebouwd.

We staan voor u klaar
We helpen u graag om alles uit uw zonnestroomsysteem te halen en te profiteren van een goede productie en opbrengst. Wilt u meer weten over de servicepakketten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie op via ons contactformulier of bel naar 085 782 0050.

Contact