Terug naar nieuws
1 juni 2017

Maart, april en mei topmaanden

KiesZon ontwikkelt, financiert, realiseert, exploiteert en onderhoudt grootschalige zonnestroomprojecten die vervolgens met een klein beetje hulp van de zon goed zijn voor enorme hoeveelheden groene en duurzame energie. Als we vervolgens zien dat de zon dusdanig veel aanwezig is als in de maanden maart, april en mei, kan het voor ons echt niet meer stuk. Voor de afdeling service en exploitatie, die verantwoordelijk is voor dagelijkse monitoring, is het zo wel een heel leuke klus om dagelijks de prestaties te analyseren van ons portfolio, bijna 30 MW na oplevering van ingeplande projecten. 

Met onderstaande projecten verwachten we, als de trend zich doorzet en de zon zijn best blijft doen, dit jaar ruim 11.000.000 kWh aan duurzame zonnestroom op te wekken. Ter illustratie, daar rijdt een Renault Zoë 2.700 keer de aarde mee rond.

Ook interesse in zelf opgewekte zonnestroom voor uw bedrijf? Bel ons via 085 782 0050 of stuur een mailtje naar Sander of Frank en dan gaat het balletje vanzelf rollen. Wij trappen ‘m vervolgens in het doel. Zonne-energie via KiesZon betekent zelf blijven doen waar u goed in bent en waar u tijd in wilt steken en KiesZon regelt alles met betrekking tot het zonnestroomproject op het dak, alles. Ontwerpen, financieren, realiseren, onderhouden en exploiteren. Velen gingen u al voor. Een groen imago en bijdragen aan een beter milieu is letterlijk niet meer dan een telefoongesprek of mailtje verwijderd. Wij horen graag van u.