Terug naar nieuws
6 december 2017

KiesZon zoekt collega’s!

KiesZon ontwikkelt, financiert, realiseert en exploiteert grootschalige zonnestroomprojecten voor onder meer logistiek dienstverleners en vastgoedontwikkelaars. Wij streven, als vormgevers van de solar revolutie, ernaar het beste zonnestroombedrijf van Nederland te zijn. Dat doen wij door te handelen vanuit de kernwaarden Partnership, Daadkracht en Vakmanschap.

De zonnestroommarkt groeit nog altijd ongekend hard en wij willen onze positie binnen die markt verder vergroten, verbreden en verbeteren.

Daarom zoeken wij (altijd) talentvolle mensen die ons willen helpen KiesZon te laten groeien en bloeien. Mensen die daadkrachtig zijn en trots zijn op vakmanschap, krijgen bij ons volop kansen zich te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Kwaliteit staat in ons denken voorop evenals integriteit en openheid. Zo werken wij met een enthousiast en gedreven team dagelijks aan een duurzame energievoorziening in Nederland.

Doet u mee?

Vacatures
Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om de volgende functies in te vullen:

  • Tekenaar PV systemen
  • PV-Engineer

Denkt u dat één van de hierboven genoemde functies bij u past? Dan kijken wij uit naar uw sollicitatie! Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen via het nummer 085 782 0050.