Terug naar nieuws
22 september 2017

KiesZon verwelkomt nieuwe collega’s!

Het team van KiesZon blijft groeien en bloeien! Aan het begin van deze maand verwelkomden wij Marc van de Pol en Karel Lambers. Zij komen als respectievelijk Projectleider zakelijke zonnestroomprojecten en Verantwoordelijke rendement zonneparken, KiesZon versterken.

Met de komst van Marc verstevigt de afdeling Operations Zakelijk van KiesZon haar grip op de processen rondom het realiseren van (grootschalige) zonnestroomprojecten. KiesZon vormt voor de ontwikkeling en realisatie van elk zonnestroomproject een team bestaande uit een tekenaar, een engineer, een projectleider en een uitvoerder. Marc gaat het projectteam dat is gevormd voor het zonnestroomproject op het dak van SnowWorld Landgraaf aanvullen.

Nadat een zonnestroomproject gerealiseerd en opgeleverd is, wordt het binnen KiesZon overgedragen aan de afdeling Exploitatie. Die afdeling draagt zorg voor de monitoring, service en het onderhoud van het zonnestroomproject. Dat is waar Karel van grote waarde gaat zijn. Hij zal de dagelijkse monitoring voor zijn rekening nemen om zo, samen met zijn team, bestaande uit hemzelf, twee servicemonteurs en een medewerker service zakelijk, de zonnestroomprojecten van onze partners optimaal te laten presteren.

Ook interesse in een baan bij KiesZon? Klik op Vacatures in de menubalk, reageer en misschien ben jij wel onze volgende aanwinst!