Terug naar nieuws
2 maart 2021

KiesZon versterkt directie

Met trots presenteert KiesZon een kwalitatieve versterking van formaat voor haar directie: Erik Versteeg. Als lid van de directie is Erik verantwoordelijk voor alle zakelijke B2B-activiteiten van KiesZon. Met zijn jarenlange ervaring in het leiden en aansturen van maatschappelijke organisaties op het gebied van techniek en constructie, heeft hij het perfecte profiel voor zijn nieuwe rol binnen KiesZon.

Erik Snijders, algemeen directeur KiesZon, is blij met de komst van Versteeg: “Met de komst van Erik voegen we veel kennis en een grote hoeveelheid ervaring toe aan ons directieteam. Met Erik aan boord investeert KiesZon verder in de ontwikkeling en realisatie van zonprojecten en in het behouden van haar leidende positie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en partnership.”

Erik Versteeg geeft aan al een goed gevoel te hebben bij zijn nieuwe rol en is enthousiast over het team en de vele mogelijkheden: “KiesZon groeit hard en de overstap van fossiel naar hernieuwbaar moet sneller. KiesZon levert hier een significante bijdrage aan en die wordt alleen maar groter. Grootschalige zonne-energie opwekking, nieuwe technieken, de dynamiek op de markt en de stappen die KiesZon daarin gaat maken sluiten naadloos bij mij aan. Er liggen nog vele kansen voor onze klanten, voor KiesZon, maar vooral ook voor onze mensen. Duurzaamheid is daarmee niet alleen een doel, maar realiteit.”