Terug naar nieuws

KiesZon stelt Erik Snijders aan als nieuwe algemeen directeur

Op 1 januari 2019 startte Erik Snijders als nieuwe algemeen directeur van KiesZon. Snijders werd benoemd vanuit de eigen gelederen en gaat samen met Daan de Haas (financieel directeur) en Bram Peperzak (operationeel directeur) de nieuwe directie van KiesZon vormen. Zij volgen hiermee oprichters Frank Heijckmann en Gideon Overwater op.

Snijders is sinds 2017 werkzaam bij KiesZon. Als commercieel manager breidde hij succesvol het aanbod aan duurzame oplossingen uit. In zijn nieuwe rol is Snijders verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel het zakelijke als het particuliere portfolio van KiesZon.

KiesZon is onderdeel van Greenchoice. De duurzame energieleverancier nam het bedrijf uit Rosmalen eind 2016 over. Evert den Boer, algemeen directeur Greenchoice, heeft groot vertrouwen in Snijders. “Erik heeft succesvol ingespeeld op de stroomversnelling die de laatste jaren is ontstaan in de zonnestroommarkt. Hij is de juiste persoon om de stijgende lijn door te trekken en de leidende positie van KiesZon in de markt te verstevigen.”

In 2018 plaatste KiesZon in totaal 200.000 zonnepanelen op met name logistiek vastgoed. Daarmee groeide de totale omvang van het zakelijke portfolio van KiesZon, gerealiseerd en in exploitatie, naar 80 megawatt. Onder leiding van de nieuwe directie zal in 2019 het portfolio doorgroeien naar ruim 400 megawatt.

Contact