Terug naar nieuws

KiesZon start SolarRendementService!

Deze week is de Service & Exploitatie afdeling van KiesZon gestart met het aanbieden van SolarRendementService voor bestaande systemen. Partijen met een grootschalig zonnestroomsysteem maar zonder partij om het systeem te onderhouden en optimaal te laten presteren komen voor deze nieuwe dienst van KiesZon in aanmerking. Dagelijkse monitoring, maandelijkse analyses en jaarlijkse controles zorgen ervoor dat elke kWh uit het systeem wordt gehaald.

Na eerder in mei de APK voor zonnestroomsystemen te hebben gelanceerd, komt KiesZon nu met een lange termijn dienst voor het optimaal laten renderen en presteren van zonnestroomsystemen. De SolarRendementService bestaat uit dagelijkse monitoring van het systeem, maandelijkse stroomproductie en benchmark analyses en jaarlijkse onderhoudsbeurten. Daarnaast staan servicemonteurs stand by om binnen 48 uur op storingen of defecten te reageren.

KiesZon ontwikkelde de SolarRendementService om dezelfde reden dat het de APK voor zonnestroomsystemen ontwikkelde: het onnodig missen van stroomproductie voorkomen. Frederik van Asbeck, verantwoordelijk voor Service & Exploitatie bij KiesZon, is ervan overtuigd dat met de SolarRendementService optimaal rendement is verzekerd. ‘De eigenaar van een zonnestroomsysteem is met onze dienst ervan verzekerd dat door real time monitoring, maandelijkse analyses en jaarlijkse inspecties het systeem optimaal presteert. Dat is wat wij doen voor ons eigen portfolio à 30 MW en wij zien dat die methode resultaten oplevert.’

KiesZon ontwerpt, financiert, bouwt en onderhoudt & exploiteert grootschalige zonnestroomprojecten en is druk met het aanvullen van haar aanbod gericht op het ontzorgen van (potentiële) partners die geïnteresseerd zijn in overstappen naar meer milieubewust manieren van energie opwekken.

Neem contact op met KiesZon voor een vrijblijvend gesprek

Contact