Terug naar nieuws
17 mei 2017

KiesZon spreekt op The Solar Future NL ’17

KiesZon is morgen, donderdag 18 mei, aanwezig op The Solar Future ’17 conferentie in Baarn. Daar zal namens KiesZon, Gideon Overwater (financieel directeur) deelnemen aan een panel waarin nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gefinancierde zonnestroom worden besproken. KiesZon is enthousiast aanwezig te zijn op de conferentie en wil, in haar positie als grootste ontwikkelaar en financier van zonnestroomprojecten in Nederland, het unieke, eigen concept toelichten tijdens de panelbespreking.

Eerder dit jaar bracht Solarplaza (organisator van The Solar Future NL ’17) in een artikel een overzicht naar buiten van de 20 grootste zonnestroomprojectontwikkelaars van Nederland. Daarin staat KiesZon, qua aantal megawatt op de vijfde plaats, maar qua aantal projecten op nummer een.

Met 123 ‘applications’ is KiesZon de meest ervaren en meest actieve ontwikkelaar/financier van zonnestroomprojecten in Nederland. Het heeft inmiddels een omvangrijk portfolio opgebouwd waar bedrijven als Jumbo, ThyssenKrupp en DHL zich in bevinden.

De wijze waarop het portfolio is opgebouwd en in de komende jaren wordt uitgebouwd is uniek en heeft zich over de jaren heen verbeterd en ontwikkeld. Zo staat er nu een concept dat gebaseerd is op de D(esign), B(uild), F(inance), M(aintain) & O(perate) werkwijze. KiesZon noemt het alles in eigen huis en onder één dak. Het staat voor verticale integratie, niet afhankelijk zijn van andere partijen, maar het proces volledig in eigen beheer hebben, dat zorgt voor maximale controle.

KiesZon ontwerpt met eigen engineers de projecten die het realiseert. Daarnaast neemt het voor opdrachtgevers ook de financiering, de bouw, de exploitatie en het onderhoud uit handen. Dat laatste met eigen servicemonteurs die binnen 48 uur ter plaatse kunnen zijn om een storing te verhelpen of bijvoorbeeld een defecte omvormer (die op voorraad wordt gehouden in het eigen magazijn) te vervangen. Zo maakt KiesZon een overstap naar zonnestroom zorgeloos en eenvoudig.

Neem contact op met KiesZon voor vrijblijvend advies