Terug naar nieuws
3 mei 2018

KiesZon op Summit Logistieke Hotspots

Dinsdag 29 mei staat in Lelystad de ‘Summit Logistieke Hotspots’ gepland. KiesZon zal op dit, jaarlijks terugkerende, evenement aanwezig zijn om haar kennis over het thema ‘Duurzaam bouwen of verbouwen’ te delen. Met name de manier waarop zonnepanelen kunnen bijdragen aan het behalen van het BREEAM certificaat¬†zal door KiesZon helder en concreet uiteen worden gezet.

Distributiecentra lenen zich perfect voor de opwek van (veel) duurzame zonnestroom. KiesZon maakt deze transformatie, van dak naar groene energiecentrale, mogelijk. Ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie. Vaak is het echter voor de eigenaren of huurders van een locatie met erboven een groot dakoppervlak onduidelijk hoe zij kunnen kiezen voor een duurzamere uitstraling, hoe ze kunnen kiezen voor groene, schone stroom en is het onduidelijk dat een investering niet nodig is om zonnepanelen te laten plaatsen. Dat MVO doelstellingen binnen handbereik komen met zonnepanelen op het dak is een belangrijke boodschap, eentje die we graag delen.

Praten over duurzaam bouwen of verbouwen en de toegevoegde waarde van zonnestroom kan in de hangar van Lelystad Airport op dinsdag 29 mei tijdens de Summit Logistieke Hotspots. Meer lezen over de Summit doe je hier: https://lnkd.in/ehfFTfD