Terug naar nieuws
10 januari 2018

KiesZon op Provada ’18

Begin juni dit jaar zal KiesZon aanwezig zijn op vastgoedbeurs PROVADA in de RAI in Amsterdam. Het driedaagse evenement is voor KiesZon het perfecte moment haar boodschap over het verduurzamen van vastgoed te delen.

KiesZon zal standplaats 12.57 innemen in hal 12 (de Holland hal) op PROVADA. KiesZon zal daar als specialist in het aanbieden van echt duurzaam opgewekte energie bezoekers van PROVADA voorzien van informatie (en advies) gericht op zelf duurzame energie opwekken en gebruiken. Dat KiesZon bekend is en ervaring heeft met de vastgoedsector en het aanleggen van zonnestroomprojecten op onder meer kantoor- en flatgebouwen zal eraan bijdragen dat bezoekers een compleet advies krijgen op het gebied van verduurzamen.

PROVADA
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland. (bron: website PROVADA)

PROVADA is dit jaar op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juni van 10.00-19.00 uur.

Alvast in contact komen met één van onze accountmanagers over mogelijkheden rondom het verduurzamen van vastgoed? Bel met 085 782 0050 of mail naar info@kieszon.nl.

Afbeeldingen