Terug naar nieuws
8 oktober 2019

KiesZon op Logistica 2019

Begin november vindt ie weer plaats: Logistica, de belangrijkste beurs op het gebied van logistiek in Nederland. Tijdens de beurs, op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie. KiesZon is natuurlijk weer van de partij om bezoekers van Logistica te informeren over de verduurzaming van logistiek vastgoed.

Reeds maakten diverse logistiek dienstverleners en ontwikkelaars van en beleggers in logistiek vastgoed van logistieke daken, duurzame energiecentrales. Dit jaar alleen al plaatste KiesZon meer dan 75.000 zonnepanelen op de daken van logistiek vastgoed. Op Logistica is KiesZon daarom wederom aanwezig om met bezoekers haar kennis te delen over hoe duurzame zonnestroom kan worden opgewekt met een eigen dak en hoe dat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor de ontwikkelaars van, beleggers in en gebruikers van logistiek vastgoed.

Locatie
De stand van KiesZon is te vinden in hal 2 van de Jaarbeurs. Daar, bij stand 02.F051, kunnen bezoekers terecht voor:

– Een vrijblijvende dak analyse;
– Een adviesgesprek;
– Een SDE+ aanvraag;
– Een VR beleving van het grootste zonnedak van Nederland.

Openingstijden
De Jaarbeurs opent op dinsdag 5 en woensdag 6 november haar deuren om 09.00 uur en sluit die vervolgens om 17.30 uur. Op donderdag 7 november, de laatste dag Logistica, opent de Jaarbeurs eveneens om 09.00 uur, maar sluit een half uur eerder om 17.00 uur.

Alvast een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Neem contact met ons op via onze contactpagina of door een mail te sturen naar info@kieszon.nl!