Terug naar nieuws
17 mei 2016

KiesZon is op zoek naar collega’s!

KiesZon ontwikkelt, investeert in en exploiteert zonnestroomprojecten voor bedrijven, scholen en particulieren. Dat doen wij vanuit de kernwaarden helder, flexibel en compleet. Wij streven ernaar het beste zonnestroombedrijf van Nederland te zijn. Dat doen wij met een persoonlijke benadering, de kwalitatief beste zonnestroom-installaties en door een duurzame samenwerking met onze partners.

Onze kennis en ervaring in de zonnestroom-branche is groot en KiesZon is met haar operational lease concept een belangrijke speler in deze markt. Die positie willen wij verder vergroten, verbreden en verbeteren.

Daarom zoeken wij (altijd) mensen die met ons KiesZon laten groeien en bloeien. Mensen met passie, ondernemersgeest en betrokkenheid, krijgen bij ons volop de kans om zich te ontwikkelen. Kwaliteit staat in ons denken voorop evenals integriteit en openheid. Zo werken wij dagelijks aan de verduurzaming van de energievoorziening in Nederland. Past dit bij u? Laat het weten via werken@kieszon.nl of reageer direct op een van onze openstaande vacatures middels de button onderaan deze pagina.

Contact Bram Peperzak, Operationeel manager | T: 085-78 200 50 | E: werken@kieszon.nl