Terug naar nieuws

KiesZon en PVX Multimount gaan samenwerking aan

Met de overhandiging van één PVX Multimount door Reinier van Brakel, oprichter en bedenker PVX Multimount, aan Jan de Rijke, uitvoerder bij KiesZon, werd symbolisch het partnership tussen beide partijen beklonken.

Na de symbolische PVX Multimount volgen er dit jaar nog sowieso 39.999 stuks, want KiesZon gaat bij vrijwel elk van haar dakgebonden zonnestroomsystemen de PVX Multimount inzetten. Zo wordt de kwaliteit van de systemen verhoogd en tevens bijgedragen aan de groei van de Kiki Foundation, een stichting die tegelijkertijd met PVX Multimount is opgericht.

PVX Multimount is een innovatief en ambitieus bedrijf met inmiddels jarenlange ervaring in de PV-branche. Met als doel de nieuwe standaard in kabelmanagement te worden begon Reinier van Brakel aan de ontwikkeling van de PVX Multimount. De productie van het kabelmanagementsysteem vindt geheel op Nederlandse bodem plaats. Dit geldt ook voor de assemblage die wordt uitgevoerd door sociale werkplaatsen.

De eerder genoemde Kiki Foundation is eveneens door Reinier van Brakel opgericht. Hij vernoemde de stichting naar zijn moeder Kiki van Brakel, die overleed aan de gevolgen van kanker. De Kiki Foundation is opgericht om positiviteit te blijven benadrukken. PVX Multimount doneert, samen met alle distributeurs, per verkocht exemplaar 5 eurocent aan de Kiki Foundation. Dat geld wordt vervolgens ingezet voor de bestrijding van terminale ziekten.

KiesZon is trots dat het met het nieuwe partnership erin slaagt de kwaliteit van haar systemen te verhogen en een sterk MVO gedreven organisatie kan steunen.

Contact