Terug naar nieuws
28 juni 2017

KiesZon & Allfence

KiesZon ontwikkelt grootschalige zonnestroomprojecten voor de zakelijke markt. Van ontwerp tot onderhoud, volledig gefinancierd of in een koopconstructie, alle benodigde kennis vinden klanten bij ons onder één dak. Dat wil echter niet zeggen dat KiesZon niet samenwerkt met betrouwbare, sterke partners met eveneens veel kennis van zaken in hun vakgebied.

Zo wordt tijdens het realiseren van een zonnestroomproject door KiesZon samengewerkt met Allfence op het gebied van veilig werken. KiesZon neemt op dat vlak nooit risico’s en zorgt daarom voor een veilige werkplek, die door monteurs (en bezoekers) veilig bereikt kan worden met behulp van dagelijks gekeurde trappentorens. Om te voorkomen dat op een dak valgevaar ontstaat worden rondom het werkgebied hekken geplaatst van voldoende hoogte en in zig zag opstelling. Deze hekken worden al jaren door Allfence aan KiesZon geleverd en zo is een duurzame en betrouwbare samenwerking ontstaan die de basis legt voor nog vele, veilig gerealiseerde zonnestroomprojecten.

Allfence interviewde recentelijk opzichter / uitvoerder Huub van Boven van KiesZon over de samenwerking met Allfence en onze werkwijze. De blog die zij daaraan gewijd hebben vind je hier.

Meer info krijgen over grootschalige zonnestroomprojecten, gefinancierd m.b.v. een leaseconstructie of in koopvorm, ontwikkeld, van ontwerp tot onderhoud door één partij? Bel met 085 782 0050 of stuur een e-mail naar Sander, één van onze accountmanagers.