Terug naar nieuws
12 november 2017

KiesZon aanwezig op Logistica ’17

Eind november (28, 29 en 30) zal KiesZon aanwezig zijn op de Logistica vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux.

KiesZon zal deel uitmaken van het HydrogenPlaza, een speciaal ingericht onderdeel van de Logistica beurs dat zich richt op het onder de aandacht brengen van het gebruik van waterstof in warehouses. KiesZon zal als specialist in het aanbieden van echt duurzame energie bezoekers van de HydrogenPlaza voorzien van meer informatie over het opwekken van die duurzame energie. Dat KiesZon bekend is en ervaring heeft met logistiek dienstverleners en het aanleggen van zonnestroomprojecten op onder meer distributiecentra zal tevens helpen bezoekers van een gedegen advies te voorzien met betrekking tot het verduurzamen van hun bedrijfsactiviteiten.

Locatie
De HydrogenPlaza staat in Hal 1. De ruimte is ongeveer 200 m2 groot qua oppervlakte en heeft centraal een hospitality gedeelte met bar en stamtafels. Daar kunnen adviesgesprekken gehouden worden en eventueel zelfs al daken worden bekeken om te beoordelen of zij geschikt zijn (qua oppervlakte) voor het plaatsen van zonnepanelen.

Openingstijden Logistica

Dinsdag 28 november van 10.00 t/m 19.00 uur
Woensdag 29 november van 10.00 t/m 19.00 uur
Donderdag 30 november van 10.00 t/m 18.00 uur

Alvast een afspraak maken voor eind november? Stuur een mailtje naar info@kieszon.nl!