Terug naar nieuws
1 september 2021

Kennissessies KiesZon

KiesZon is de partner in het ontwerpen, financieren en realiseren van grootschalige zonnestroominstallaties. Dit doen we al meer dan 10 jaar en dat heeft een schat aan kennis en ervaring opgeleverd.

En deze kennis delen we graag met u. Onlangs was KiesZon te gast bij een themabijeenkomst over het verduurzamen van het logistieke vastgoed, georganiseerd door de gemeente Den Bosch. Centraal  tijdens deze bijeenkomst stond hoe huurders en gebouweigenaren samen duurzaamheidsdoelstellingen kunnen realiseren.

Namens KiesZon sprak Piet Cranenbroek van Marketing & Communicatie. Daar werd onder meer ingegaan op welke risico’s verbonden zijn aan verduurzaming zoals brandgevaar en welke eisen verzekeraars daar aan stellen. En wat zijn de financiële en juridische aspecten met betrekking tot zonnestroominstallaties wanneer het vastgoed geen eigendom is? Wat zijn de mogelijkheden om de energie zo efficiënt mogelijk te benutten?

Zo maar een greep van aandachtpunten die breder reiken dat het installeren van zonnepanelen alleen. Kennis Delen is iets waar KiesZon veel waarde aan hecht en we vrijblijvend doen, ook bij u op locatie. Neem ook even een kijkje op onze kennisbankpagina.