Terug naar nieuws
20 juni 2017

Gezocht: Medewerker Operations

KiesZon ontwikkelt, investeert in en exploiteert grootschalige zonnestroomprojecten voor voornamelijk bedrijven, maar ook voor scholen en particulieren. Wij streven ernaar het beste zonnestroombedrijf van Nederland te zijn. Dat doen wij met een persoonlijke benadering, de kwalitatief beste zonnestroom-installaties en door een duurzame samenwerking met onze partners.

Onze kennis en ervaring in de zonnestroom-branche is groot en KiesZon is met haar operational lease concept een belangrijke speler in deze markt. Die positie willen wij verder vergroten, verbreden en verbeteren.

Daarom zoeken wij (altijd) mensen die met ons KiesZon laten groeien en bloeien. Mensen met passie, ondernemersgeest en betrokkenheid, krijgen bij ons volop de kans zich te ontwikkelen. Kwaliteit staat in ons denken voorop evenals integriteit en openheid. Zo werken wij dagelijks aan de verduurzaming van de energievoorziening in Nederland. Past dit bij jou? Laat het weten via werken@kieszon.nl of reageer direct door te bellen naar het nummer 085 782 0050!