Terug naar nieuws
22 februari 2023

Na zes jaar neemt Erik Snijders afscheid van de Greenchoice Groep. In 2017, kort na de overname van KiesZon door Greenchoice, startte hij als commercieel manager, waarna hij uitgroeide tot Algemeen Directeur van KiesZon en later Director Energie+ binnen de Greenchoice Groep.

Greenchoice heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het centrum van een uiterst ambitieus ecosysteem gericht op de transitie naar duurzaamheid. Erik Snijders leverde daar met de ontwikkeling van KiesZon en het Energie+ domein volgens Coen de Ruiter, CEO van Greenchoice, een belangrijke bijdrage aan: “Onder Eriks leiding is KiesZon gegroeid tot het sterke, duurzame merk dat het vandaag de dag is en biedt Greenchoice dankzij de opzet van Energie+ haar klanten een uitgebreid portfolio aan duurzaamheidsoplossingen. Niet alleen gaan we binnen de Greenchoice Groep een bevlogen en succesvolle leider missen, maar we nemen met zijn vertrek ook afscheid van een heel fijne collega.”

Erik Snijders kijkt positief terug op zijn tijd bij de Greenchoice Groep: “In de afgelopen zes jaar is het een voorrecht geweest om KiesZon en later ook Energie+ te leiden, te laten groeien en bloeien. Opgericht vanuit de principes kwaliteit, vakmanschap en daadkracht werken er vanuit KiesZon en Energie+ inmiddels meer dan 170 collega’s dagelijks over de volle breedte aan de verduurzaming van Nederland. Dit gebeurt door zonneprojecten te ontwikkelen en realiseren voor zowel particuliere als zakelijke klanten en breder door combinaties te maken met warmteoplossingen, laadinfrastructuur en opslag. Hierbij gaan ondernemerschap, rendement en impact hand in hand. Voor mij is het tijd voor een nieuw avontuur. Er staat een stevige en professionele organisatie met een mooie toekomst. Ik ben dankbaar voor mijn tijd bij KiesZon en Energie+, trots op wat we hebben opgebouwd en ik laat het bedrijf met een goed gevoel achter.”

De komende periode gaat de Greenchoice Groep op zoek naar een nieuwe Director Energie+. In de tussenliggende periode worden de taken van Erik Snijders door Johan ter Borg als ad interim Director Energie+, en algemeen directeur KiesZon, waargenomen.