Terug naar nieuws

Een uniek concept als drijvende kracht achter de energietransitie

Met ruim zeven jaar ervaring in de energiesector, en de droom om zonne-energie voor iedereen bereikbaar en mogelijk te maken, is KiesZon een drijvende kracht achter de energietransitie in Nederland. “Belangrijk onderdeel van het concept van KiesZon is de mogelijkheid om de klant volledig te ontzorgen” zegt Managing Partner Gideon Overwater in een interview met DuurzaamBedrijfsleven.nl.

Zonne-energie voor iedereen bereikbaar

KiesZon heeft het doel om zonne-energie voor iedereen bereikbaar te maken, en doet dit niet alleen door financiering aan te bieden, maar door het hele proces uit handen te nemen. Werkend volgens het Design, Build, Finance, Maintain & Operate principe ondersteunen de specialisten van KiesZon de klant tijdens elke stap.

Ook stopt het niet na het plaatsen van de zonnepanelen, alle projecten worden 7 dagen in de week gemonitord en indien nodig voert ons eigen team van servicemonteurs het nodige onderhoud uit, zoals een volledige check-up in het voorjaar.

Een uniek concept met succes

Het unieke concept van KiesZon is inmiddels een groot succes, en onmisbaar om de energietransitie soepel te laten verlopen. De vele projecten die al uitgevoerd zijn bewijzen het succes van deze aanpak. Daarbij worden nieuwe marktontwikkelingen op de voet gevolgd en wordt er alles aan gedaan om orde te scheppen in de mogelijkheden, ontwikkelingen en regels rondom duurzame energie.

Contact