Terug naar nieuws
24 januari 2017

Een goed begin van 2017 voor KiesZon

Het nieuwe jaar is voor KiesZon goed van start gegaan, niet alleen is per 1 januari de overname door Greenchoice een feit maar ook zijn er een groot aantal projecten net opgeleverd en is er een goed begin gemaakt bij de start van het plaatsen van zonnepanelen op twee daken in Veghel.

Een groot aantal zonnepanelen lease projecten afgerond

In de laatste weken van 2016 en het begin van 2017 zijn er een groot aantal projecten opgeleverd. Zo heeft KiesZon met haar zonnepanelen lease concept ervoor gezorgd dat er ruim 2.1Mw aan duurzame energieopwekking is bijgebouwd in Nederland, verdeeld over 6 verschillende daken.

Grote bijdragers aan deze nieuwe hoeveelheid duurzame energieopwekking zijn de zonnestroom installaties die geplaatst zijn bij Ahrend en Van Kessel.

Een overzicht van de geplaatste zonnepanelen bij Ahrend

Ook 2017 begint met veel extra zon

Naast de projecten die onlangs zijn opgeleverd wordt er op dit moment hard gewerkt om o.a. op twee daken in Veghel 11.016 zonnepanelen te plaatsen, goed voor meer dan 1.8Mw aan nieuwe duurzame opwekking. Zo dragen wij met elkaar ook in een nieuw jaar opnieuw bij aan de verduurzaming van Nederland. Bent u benieuwd hoe u kunt bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Ontdek dan het unieke KiesZon concept voor het leasen van zonnepanelen.