Terug naar nieuws
8 maart 2017

9.500 panelen voor CDR Vastgoed B.V.

Op vijf verschillende locaties, verdeeld over Warmond en Zoetermeer, zal KiesZon voor CDR Vastgoed B.V. dit jaar zonnepanelen plaatsen. De twee partijen hebben hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst die de plaatsing van 9.500 panelen bezegeld, dat komt neer op 2.5 megawatt aan duurzaam opgewekte zonnestroom.

KiesZon zal de vijf zonnestroomsystemen, die naar verwachting gebouwd worden met polykristallijne panelen van 270 Wattpiek, door haar eigen engineers laten ontwerpen. Vervolgens wordt in eigen beheer de realisatie tot stand gebracht. Frank Heijckmann, algemeen directeur KiesZon, is trots op de kennis en kunde in eigen huis, ‘KiesZon streeft ernaar een full service solar company te zijn, wij nemen partners alle eventuele zorgen weg, van ontwerp tot realisatie tot onderhoud; wij regelen het.’

CDR Vastgoed B.V. is gevestigd in Warmond en is actief in de branche beleggingsinstellingen in vaste activa. Het gaat met de plaatsing van de bijna tienduizend zonnepanelen een mooie stap zetten richting het behalen van haar duurzaamheidsdoelen.