Terug naar nieuws
3 februari 2017

14.000 zonnepanelen op daken van Jumbo geplaatst door KiesZon

In de week van 30 januari is KiesZon begonnen met het plaatsen van 14.000 zonnepanelen op het dak van Jumbo. De dunne film zonnepanelen worden geplaatst op het hoofdkantoor van Jumbo en het distributiecentrum, beide in Veghel. Wanneer alle zonnepanelen geplaatst zijn zullen deze samen zo’n 2,18 megawatt opwekken.

Een grote stap in duurzaamheid voor Jumbo

Met het plaatsen zonnepanelen op het dak van haar hoofdkantoor en het distributiecentrum zet Jumbo een grote stap op het gebied van duurzaamheid. In 2020 wil Jumbo 20% energiebesparing en 50% CO2-reductie realiseren t.o.v. 2010. Andere stappen die Jumbo overweegt om haar duurzame ambities waar te maken zijn elektrische vrachtauto’s en het gebruikmaken van windenergie.

Een nieuw zonnepanelen lease project van KiesZon

De zonnepanelen op het dak van Jumbo worden geplaatst door KiesZon op basis van zonnepanelen lease. KiesZon helpt ondernemers zoals Jumbo graag om grote stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid, en zo bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Het zonnepanelen lease concept van KiesZon is gebaseerd op het D, B, F, M & O principe waarmee ondernemers volledig ontzorgt worden. Wij ontwikkelen, bouwen, financieren en onderhouden het zonnestroomsysteem zodat onze partners kunnen profiteren van de zon, aldus Frank Heijckmann algemeen directeur KiesZon.

Lees hier het volledige persbericht