Zonnepanelen voor MKB-ers

Overweegt u uw bedrijfspand te verduurzamen? Bijvoorbeeld met zonnepanelen, warmte, energieopslag of laadpalen? Maar ervaart u een van onderstaande uitdagingen als beperking in dit verduurzamingstraject van uw MKB-bedrijf:

 • Een tekort aan financiële middelen;
 • De complexiteit van een verduurzamingstraject, zoals subsidieaanvragen;
 • Schaarse tijd; focus ligt op het runnen van uw business.

KiesZon maakt zonnestroom voor iedere ondernemer haalbaar en betaalbaar! Wij stellen u in staat zonder kosten vooraf direct op energielasten te besparen, uw pand geheel ontzorgd te verduurzamen en te voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Vraag via onderstaande button geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw MKB-bedrijf.

Niet investeren, wel direct verduurzamen en besparen.

Complexiteit ligt bij ons, niet bij u.

Tijd om te ondernemen!

Geheel ontzorgd zonnepanelen op uw dak!

Met KiesZon als partner kiest u voor ruim 14 jaar ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. Buiten dat een zonnestroomsysteem op uw bedrijfspand bijdraagt aan de hoognodige energietransitie, zorgen zonnepanelen ook voor een positief rendement en groen energieverbruik voor uw onderneming.

KiesZon verzorgt het gehele traject voor u. Dat doen we in vier stappen:

1. Advies & financiering

Wat is uw huidige situatie? Wat zijn de toekomstplannen van uw organisatie? Op basis van deze informatie adviseren we welke financieringsvorm (koop of lease) hier het beste bij past.

2. Ontwikkeling

We komen langs bij uw bedrijfspand voor een schouw. We beoordelen het dak en bekijken hoe de zonnestroominstallatie geïnstalleerd gaat worden voor het beste rendement. Tevens bespreken we uw volledige energiemanagement om een optimaal advies te geven.

3. Realisatie

We zorgen ervoor dat het zonnestroomsysteem op een veilige en kwalitatief duurzame werkwijze op uw bedrijfspand wordt geplaatst.

4. Eindresultaat

De zonnestroominstallatie is gereed, u kunt gebruikmaken van uw eigen duurzame energiecentrale op uw dak en direct besparen op uw energierekening.

Financiering van zonnepanelen voor iedere MKB-er

Asset light ondernemen is de MKB-er niet vreemd. Machines en voertuigen worden in uw onderneming mogelijk al geleased. Gek genoeg zien we leaseproposities op de verduurzaming van het bedrijfspand nog niet veel in de markt. Investeringen in bedrijfsapparatuur zijn de normaalste zaak van de wereld, dus waarom is het investeren in duurzame energie dat nog niet?

KiesZon brengt daar verandering in! Voor een vast bedrag per maand kunt u de zonnepanelen op uw dak leasen. Het bedrag per kWh is altijd lager dan bij uw energieleverancier. Zo kunt u zonder investering toch uw bedrijfspand verduurzamen en bespaart u direct op uw energierekening! Normaal gesproken is investeren in zonne-energie een grote investering. Maar dankzij deze constructie wordt het voor iedere MKB-er een reële investering.

Gaat uw voorkeur uit naar het kopen van zonnepanelen voor uw bedrijfspand? Ook die mogelijkheid is er bij KiesZon! De aanschaf van zonnepanelen voor uw MKB bedrijfspand kan volledig betaald worden door uzelf, ongeacht of u een eenmanszaak bezit of een andere rechtsvorm hebt. Koopt u de zonnepanelen zelf? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de diverse subsidieregelingen. Daarnaast geniet u direct van het hoogste rendement op de zonnepanelen.

Welke financieringsmogelijkheid u ook kiest, met het ‘geen zorgen maar oplossingen’ principe ondersteunen wij u in het volledige proces. Van aanvraag tot en met oplevering.

Fiscale voordelen & subsidies voor de MKB-er

Wist u dat u mogelijk fiscaal voordeel heeft bij de aanschaf van zonnepanelen en u daarnaast subsidie kunt krijgen? Bijvoorbeeld met de Energie-investeringsaftrek (EVI), bedoeld voor bedrijven met een kleinverbruik aansluiting (3 x 80A of kleiner). Ook kunt u besparen op de btw-aangifte. Als u zonnepanelen aanschaft, kunt u daarover de btw terugvragen. U verwerkt in uw reguliere btw-aangiftes de btw over de aankoop en installatie van de zonnepanelen. Als u zonnepanelen koopt en dus kiest voor duurzame energie is, dankzij de Energie-investeringsaftrek en de besparing op uw btw-aangifte, het voor iedere MKB-er een financieel voordeel.

KiesZon krijgt graag met u mee wat de mogelijkheden voor u zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen

Bent u overtuigd en wilt u zonnepanelen op uw MKB-bedrijf? Vul hier het formulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Contactgegevens

  Specifieke informatie over uw aanvraag

  Vul onderstaande gegevens zo veel mogelijk in. Bij zaken die u niet weet kunt u 'Weet ik niet' antwoorden.

  Dakoppervlak in m2
  Aansluiting
  Verbruik in kWh
  Stroomprijs in euro's (kaal)
  Energieleverancier
  Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.