Plant deze zaaikaart en creëer je eigen mini voedselbos

Dankzij jouw aanwezigheid op Logistiek Vastgoed NL draag je bij aan de verdere aanplanting van Voedselbos Houtrak. KiesZon doneert een bijdrage per deelnemer om dit voedselbos verder te laten groeien en te ontwikkelen. Benieuwd hoe je jouw eigen mini voedselbos met deze zaaikaart kunt creëren? Volgen de stappen op deze pagina.

Duurzame toekomst

Bij KiesZon vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Met en voor onze klanten zetten wij de stap naar een 100 procent groene energievoorziening. Zo werken wij aan het energiesysteem van de toekomst.

Maar we kijken ook verder. KiesZon is onderdeel van Greenchoice. Samen zijn we erop gericht om de wereld dag voor dag een stukje groener te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met groene stroom en groen vervoer. En behalve dat, denken we ook na over onze omgeving, zoals het stimuleren van de biodiversiteit in Nederland. Daarom is Greenchoice de samenwerking aangegaan met Stichting Voedselbosbouw Nederland en helpen we Voedselbos Houtrak verder te ontwikkelen.

 

Voedselbos Houtrak

Het ontwerp van voedselbos Houtrak is gebaseerd op het principe van permacultuur; het wordt zo ingericht dat het volledig voor zichzelf zorgt. Het bos is open voor bezoekers. Je kan je daar verbazen en verwonderen over wat er allemaal op een stukje van 8 hectare groeit en bloeit. Wij hopen natuurlijk dat dit voorbeeld tot veel meer voedselbossen leidt.

Wil je meer weten over Voedselbos Houtrak klik dan hier.