Laden op zon

De energievoorziening speelt een steeds belangrijkere rol in de ontwikkeling van vastgoed, maar ook in de verdere groei van organisaties.
De transitie van fossiel naar elektrisch heeft zijn intrede gedaan in het wegvervoer en zal de komende jaren versnellen. Al deze elektrische voertuigen dienen ergens geladen te worden, rekening houdend met de beperkingen op het elektriciteitsnet en met wet & regelgeving rondom emissieloos vervoer.

Ervaart u één van onderstaande uitdagingen?

Bedrijven moeten zich kunnen richten op hun core business. Met ‘Laden op Zon’ kan de focus daarop blijven, doordat bedrijven ontzorgd worden op het gebied van:

  • Verduurzaming van vastgoed
  • Een toekomstbestendige laadinfrastructuur
  • Investeringsvrij verduurzamen

Met Laden op Zon kan de klant (pandeigenaar en/of huurder) zonder investering de beschikking krijgen over laadinfrastructuur die gevoed wordt uit de zonnepanelen op het dak, geheel ontzorgd en toekomstbestendig. Zo kunt u de focus leggen op de uitbreiding en verduurzaming van uw bedrijf én u richten op uw core business.

Vraag een quickscan aan!

Met een investeringsvrije zon-gedreven laadinfrastructuur van KiesZon verduurzaamt u uw  vastgoed moeiteloos. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Vraag een quickscan aan en voorkom onnodige obstakels

Vraag een quickscan aan

In samenwerking met onze moederorganisatie Greenchoice voorzien wij klanten van een toekomstbestendige laadinfrastructuur. Zo ook bij dit project van de Kimberley Groep: