Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadoplossingen voor de zakelijke markt? Bij KiesZon begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit. Daarom bieden wij geavanceerde laadoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd met zonne-energie.

Wat we bieden is:

Hoe werkt Laden op Zon?

Wil je meer informatie over investeringsvrije laadinfrastructuur?

Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van duurzame energiebronnen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over complexe processen. Wij staan garant voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Laadpalen

Wij zitten niet vast aan een specifiek merk. Heeft u een voorkeur voor een specifieke lader? Laat het vooral weten! Dan gaan we kijken of we dit speciaal voor u kunnen regelen. Iedere installatie is maatwerk.

Meer informatie: laadpalen.

DC-oplaadstation

Laden op Zon

De laadpunten kunnen worden gekoppeld aan zonnepanelen en aan een batterijopslagsysteem. Dit innovatieve concept, ook wel bekend als “laden op zon”, maakt gebruik van zonnestroom om voertuigen op te laden zonder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Meer informatie Laden op Zon.

KiesZon Integrale oplossingen voor laadinfrastructuur en 100% groene stroom

Door te kiezen voor een geïntegreerde leverancier profiteert u van tal van voordelen. Wij combineren niet alleen hoogwaardige laadpalen en energieoplossingen, maar bieden ook expertise op het gebied van netcongestieproblemen en zonne-energie. Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van duurzame energiebronnen, volledig ontzorgd. Wij staan garant voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Quickscan en adviesgesprek

Vraag een quickscan aan. Hiermee krijgt u inzicht in de mogelijkheden en kosten voor laden op zon op uw bedrijfsterrein. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor uw specifieke situatie.

Quickscan aanvragen

Elektrisch rijden

KiesZon is een dochteronderneming van Greenchoice. Greenchoice helpt uw bedrijf te elektrificeren . Of dat nu bij u thuis is, in uw eigen zaak of het bedrijf waar je voor werkt. We stoppen niet bij energie. Er is zoveel meer waar u het verschil kan maken. Door na te denken over wat er op uw bord komt, wat u aanschaft of hoe je reist. Ons doel is: duurzame keuzes laten werken voor iedereen. Ook onderweg. Wilt u ook zakelijk elektrisch rijden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

KiesZon en Greenchoice bieden Kimberley Groep toekomstbestendige laadinfrastructuur met ‘Laden op Zon’

De energievoorziening speelt een steeds belangrijkere rol in de ontwikkeling van vastgoed en de verdere groei van organisaties. De transitie van fossiel naar elektrisch heeft zijn intrede gedaan in het wegvervoer en zal de komende jaren alleen maar versnellen Met ‘Laden op Zon’ krijgt de Kimberley Groep zonder investering de beschikking over laadinfrastructuur direct gevoed uit zonnepanelen, geheel ontzorgd en toekomstbestendig.

Lees meer

Kimberley Groep laadinfrastructuur

APF International kiest voor KiesZon: Ook voor de laadoplossingen

We zijn we trots op onze recente samenwerking met APF International, waarin we een parkeerterrein in Amsterdam hebben uitgerust met 5 duo laadpalen. Dit ambitieuze project, gefinancierd en geëxploiteerd door KiesZon en Greenchoice, mocht rekenen op volledige ontzorging van de klant, waarbij binnen slechts 2 weken een toekomstbestendig laadplein werd opgeleverd. Het project benadrukt niet alleen onze expertise in duurzame oplossingen, maar ook de flexibiliteit in service die wij bieden.

Lees meer

laadpalen bij The Gem in Amsterdam

Neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat we voor je uit handen kunnen nemen?
Neem contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of gelijk een adviesgesprek inplannen!

Neem contact op met uw adviseur
Contact