Bij KiesZon/ Greenchoice zijn we op zoek naar nieuwe partners die zich willen toevoegen aan ons netwerk waarmee wij het verschil kunnen maken bij het versnellen van de transitie naar een duurzame(re) samenleving. Wij zoeken installatiepartners voor de aanleg van particuliere zonnestroomsystemen. Is veiligheid en kwaliteit voor u erg belangrijk en heeft u installatiecapaciteit (één of meerdere teams) beschikbaar voor nieuwe opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar u!

Installatiepartner KiesZon

Constante stroom aan opdrachten

Door ons grote netwerk en naamsbekendheid hebben wij door heel Nederland projecten bij particuliere woningen. U ontvangt opdrachten via KiesZon maar ook ons moederbedrijf Greenchoice, een van de grotere spelers in de energiemarkt.

Meerdere teams

Heeft u meerdere teams? Geen probleem. Heeft u meer capaciteit dan krijgt u ook meerdere opdrachten tegelijk.

Wekelijkse betaling

Wij betalen onze partners wekelijks uit en garanderen dat dit altijd tijdig gebeurd. Wel zo fijn.

Langdurige samenwerking

Bent u op zoek naar een langdurig partnership? Wij ook! We kiezen voor de lange termijn en gaan ervanuit dat we lang samen kunnen werken aan mooie opdrachten.

Kwaliteit en veiligheid

Wij zijn een A merk en leveren A kwaliteit. Dat verwachten we ook van onze partners. We gaan samen in gesprek om te kijken of we samen naar een hoger niveau kunnen komen en onze veiligheidsstandaard te borgen.

KiesZon en Greenchoice groeien hard en willen onze bijdrage aan de energietransitie in een versnelling brengen. Daarom gaan we uitbreiden in ons netwerk met installatiepartners. Wilt u onderdeel uitmaken van deze mooie merken, zelf uw tijden bepalen, zeker zijn van inkomen en ontzorgd worden op zaken als logistieke planning, werkvoorbereiding en klantenservice? Plan dan een gesprek in met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

    Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.