Ontdek de voordelen van zonnepanelen in havens

 

KiesZon heeft expertise in eigen huis voor de complexe en uitdagende installatie van zonnepanelen op (logistieke) daken in havengebieden. Met bijna tachtigduizend zonnepanelen op de loodsen van Verbrugge in Vlissingen hebben we al een significant verschil gemaakt in de productie van duurzame energie in het havengebied. Onze klantgerichte aanpak omvat het hele ontwikkeltraject, inclusief subsidieaanvraag, vergunningen, verzekeringen en een sluitende businesscase. Daarnaast hebben we oog voor veiligheid, en kiezen we voor lichtgewicht zonnepanelen op oudere gebouwen. Onze expertise en ervaring maken ons dé specialisten voor zonnepanelen in havens.

We zijn erg trots op ons project in Vlissingen. Om een beeld te geven van de grote hiervan hebben we een aantal cijfers op een rij gezet:

 • Locatie: Vlissingen
 • Jaaropbrengst: 25.000.000 kWh
 • Vermeden CO2 per jaar: 15.000.000 kg
 • Oplevering: 2021
 • Opmerkelijk: Het streven is dat dit het grootste zon-op-dak project (op basis van het aantal geplaatste zonnepanelen) van Nederland wordt.

 

Haven_Terminals_zonnepanelen_3

 

KiesZon is de partij voor havenbedrijven om samen te kijken naar oplossingen voor het verduurzamen van uw bedrijfsactiviteiten. Naast zonnepanelen denken we ook graag mee over Smart Energy Solutions. Wij bieden geïntegreerde energieoplossingen voor bedrijven die te maken hebben met beperkingen in de energielevering en congestieproblemen op het elektriciteitsnet. Door opwek en verbruik slim te combineren en energieopslag toe te passen, wordt een optimale energiebalans gecreëerd, wat zorgt voor betaalbare en gegarandeerde energie. Met deze oplossingen kunnen ondernemers zich richten op hun core business en de uitbreiding en verduurzaming van hun bedrijf.

We gaan graag met u het gesprek aan om te kijken wat KiesZon voor uw pand of terminal kan beteken. Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wilt u particuliere of zakelijke informatie ontvangen?

  Type contact

  Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.