Vraag een gesprek aan

Onze Accountmanagers adviseren, samen met onze Engineers, u vrijblijvend over de mogelijkheden van een zonnestroomsysteem.

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

U krijgt tijdens het gesprek antwoord op vragen zoals: welke voordelen heeft een zonnestroomsysteem voor mijn bedrijf? Wat zijn uw financieringsmogelijkheden? En hoe kunnen we de samenwerking vorm gaan geven?

SDE++ subsidieaanvraag 2022

Dit voorjaar, in juni 2022 om precies te zijn, start de subsidieronde 2022 voor de opwekking van duurzame energie. De zogeheten SDE++ biedt ondernemers de kans hun duurzame ambities en doelstelling om te zetten in concrete projecten, zoals een energiecentrale op het eigen dak.

KiesZon diende in 2013 al haar eerste subsidieaanvraag in en is sindsdien koploper op het gebied van met subsidie gerealiseerde projecten voor opdrachtgevers in onder meer het logistiek vastgoed, de industrie, de foodsector en kantoorgebouwen. Ook voor meer informatie over deze subsidieronde kan contact worden opgenomen met onze accountmanagers.

Onderhoud & Monitoring van uw zonnestroomsysteem

De afdeling Operations & Maintenance van KiesZon is 24/7 in bedrijf en neemt ook de exploitatie van uw zonnestroomsysteem graag uit handen. Voor meer informatie over onderhoud & monitoring van uw zonnestroomsysteem vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Direct antwoord op uw vraag?

Snel meer weten? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen of in onze zonnestroom kennisbank.

Wilt u zonnepanelen voor uw eigen woning?

Vraag vrijblijvend een aanbod op maat aan bij onze moederorganisatie Greenchoice. Dat kan hier.