Dakhuur

Uw dak verhuren voor zonnepanelen

Uw dak verhuren ten behoeve van zonnepanelen is een uitstekende keuze. KiesZon juicht het toe dat steeds meer bedrijven in Nederland zich op zonne-energie oriënteren. Al het dakpotentieel in Nederland moet worden ingezet voor de groene toekomst van Nederland.

Verhuur uw dak voor zonnepanelen

de voordelen op een rij

Vraag een adviesgesprek aan

  Type contact

  Diensten

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

  Met een dakhuurconstructie van KiesZon wordt een pand verduurzaamd en tegelijkertijd benut om een financieel voordeel mee te behalen.
  Meer informatie: Financieel voordeel door verhuren dak

  Verhuur uw dak voor zonnepanelen en behaal de bedrijfs duurzaamheidsdoelstellingen terwijl u profiteert van concurrerende groene energieprijzen

  Heb je er ooit aan gedacht om het dak van je bedrijfspand te verhuren voor zonnepanelen? Nu is het mogelijk om je duurzaamheidsdoelen te bereiken en tegelijkertijd te profiteren van concurrerende groene energieprijzen. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de voordelen van zonne-energie en willen hun steentje bijdragen aan een schonere toekomst. Door uw dak te verhuren kunt u niet alleen de ecologische voetafdruk van uw bedrijfsvoering verkleinen, maar ook financiële voordelen behalen.

  Met de stijgende prijzen van traditionele energiebronnen en de groeiende vraag naar duurzame energie, is het verhuren van je dak voor zonnepanelen een win-win situatie. Je kunt profiteren van een stabiele inkomstenstroom door je dak beschikbaar te stellen voor zonne-energie-installaties. Bovendien draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen.

  Waarom zou je je dak ongebruikt laten als je er geld mee kan verdienen en tegelijkertijd de planeet kan helpen? Lees verder om te ontdekken hoe je je dak kunt verhuren voor zonnepanelen en jouw duurzaamheidsdoelen kunt bereiken terwijl je profiteert van concurrerende groene energieprijzen

  Het concept om je dak te verhuren voor zonnepanelen

  Het verhuren van je dak voor zonnepanelen biedt talloze voordelen, zowel op financieel als op milieugebied. Hier zijn enkele belangrijke voordelen om rekening mee te houden:

  1. Financiële voordelen: Door je dak te verhuren voor zonnepanelen, ontvang je een vergoeding op basis van de opgewekte energie. Dit betekent dat u passief inkomen kunt genereren zonder dat u hoeft te investeren. Bovendien profiteer je van stabiele inkomsten, omdat de vergoeding voor een langere periode wordt vastgesteld.

  2. Milieuvriendelijk: Door je dak beschikbaar te stellen voor zonnepanelen, draag je actief bij aan de productie van groene energie. Zonne-energie is een duurzame en schone energiebron die geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. Door de CO2-uitstoot te verminderen, lever je een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de klimaatverandering en het beschermen van het milieu.

  3. Minder afhankelijkheid van traditionele energiebronnen: Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Dit is vooral belangrijk gezien de stijgende prijzen van traditionele energiebronnen en de onzekerheid over betrouwbare energievoorziening in de toekomst. Door te investeren in groene energie, ben je minder kwetsbaar voor de schommelingen in de energiemarkt.

  Uw dak verhuren voor zonnepanelen levert u veel op

  Met dakhuur, door KiesZon in 2017 geïntroduceerd, kan een groot dakoppervlak worden verhuurd. Het is gunstig voor zowel de ontwikkelaar, de belegger als de huurder van een pand. De ontwikkelaar / belegger (eigenaar) ontvangt namelijk een huurvergoeding per vierkante meter en de huurder krijgt een korting op zijn energietarief. Voor eigenaars die zelf gebruikmaken van hun pand is dakhuur zelfs een nog interessante optie.

  ‘Uitvoering verliep goed en geruisloos. Geen overlast gehad, wij moeten doordraaien en zij moeten het dak op kunnen.’
  – Alphons van Erven, Senior Vice President, Rhenus Logistics

  KiesZon als partner om uw dak te verhuren voor zonnepanelen

  Uw dak verhuren voor zonnepanelen kiest u met KiesZon voor ruim 10 jaar aan opgedane kennis en ervaring. Sinds 2009 zet KiesZon vol in op de solar revolutie. De afgelopen jaren hebben veel toonaangevende namen in logistiek, vastgoed, food, industrie, kantoorpanden, leisure en scholen zich aan dat doel en KiesZon verbonden. We waren de eerste met de dakhuur constructie, besloten als eerste om het hele proces in-house te halen en ontwikkelden samen met onze partners als eerste de inmiddels breed overgenomen overige financieringsmodellen als lease of koop.

  Van zonnepanelen op je dak naar een energieoplossing voor de toekomst

  De uitdaging om de bedrijfsvoering te verduurzamen wordt steeds complexer en het plaatsen van zonnepanelen op je dak is een goede eerste stap. Maar KiesZon gaat verder. We zijn een totaalleverancier voor al uw energievraagstukken. Laden op Zon is een oplossing om uw elektrische wagenpark op te laden, en met Power 2 Build kunt u uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden en elektrificeren in gebieden met netcongestie.

  Ons doel is een 100% groene en betrouwbare energievoorziening. Wij beloven u een schone, scherpe en stabiele kWh prijs. Neem contact met ons voor persoonlijk advies. Samen zetten we de volgende stap in de energietransitie.

  Persoonlijk advies

  Dakhuur adviseur

  Cas van Lith

  Cas van Lith

  “Met de dakhuur oplossing voor zonnepanelen kunnen bedrijven verduurzamen zonder te hoeven investeren. Dit versnelt de verduurzaming van bedrijven, iets wat ik persoonlijk van groot belang acht. Neem contact voor persoonlijk advies. Ik help u graag de volgende stap in de energietransitie zetten.”

  Meer weten over het verhuren van je dak voor zonnepanelen?

  Het verhuren van uw bedrijfspand voor zonnepanelen is een strategische en milieuvriendelijke manier om zonder investeringen uw bedrijfsvoering te verduurzamen. Met het oog op de groeiende vraag naar duurzame energie en de maatschappelijke focus op milieubewustzijn, kan het verhuren van uw dak voor zonnepanelen een winstgevende en maatschappelijk verantwoorde keuze zijn voor uw bedrijf.

   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

   Contact