Besparen op zakelijke energiekosten met zonnepanelen

Door doelstellingen op het gebied van MVO concreet in te vullen met behulp van zelf opgewekte zonnestroom, profiteert uw organisatie van veel bijkomende voordelen. Zo zorgen zonnepanelen er bijvoorbeeld voor dat uw organisatie direct bespaart op energiekosten. Naast energie besparen wordt ook CO2 uitstoot bespaard (vermeden).

Bereken uw besparing

Beweeg de slider naar het gewenste aantal m2 of vul een exact aantal in. U ziet dan direct hoeveel kWh aan zonnestroom u zelf per jaar opwekt.

Op basis van m2

wekt u zelf kWh per jaar op

Door zelf zonnestroom op te wekken bespaart u op uw energierekening

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een exacte zonnestroom berekening u vrijblijvende een gratis dak- veldanalyse aanvragen.

Analyse aanvragen

Financiering zonnepanelen

Het regelen van de financiering benadert KiesZon op verschillende manieren, elk afhankelijk van de situatie van de betreffende partner. In het verleden heeft KiesZon zonnestroomprojecten gefinancierd met behulp van crowdfunding, in samenwerking met de ASN Bank of, en dat is de meest voorkomende wijze, door SDE+ subsidie aan te vragen. SDE+ subsidie is subsidie die wordt verstrekt door de overheid om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. KiesZon regelt de volledige aanvraag van de subsidie en verkrijgt zo, in afstemming met de betreffende partner, de benodigde financiering voor het zonnestroomproject. Een laatste optie met betrekking tot financiering is het zonnestroomproject direct te kopen als partner, dit is echter geen must en daarom is het grootste gedeelte van het portfolio van KiesZon tot stand gekomen zonder een eigen investering van de betreffende partner.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met zonnepanelen

Stappen maken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Met de inpassing van zonnepanelen geeft uw organisatie concreet vorm aan duurzame doelstellingen. Zo wordt de CO2 voetafdruk van uw organisatie significant verkleind en wordt naar klanten toe een duidelijk signaal afgegeven dat duurzaamheid een thema is wat aandacht verdient en krijgt. Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Jaaropbrengst zonnepanelen

Zonnepanelen wekken al snel een groot gedeelte van uw eigen verbruik op. Over een jaar bekeken lopen opbrengsten al snel in de miljoenen kWh. Hieronder een viertal organisaties die met behulp van zonnepanelen duurzame energie opwekken en tegelijkertijd met die opgewekte kWh’s hun CO2 voetafdruk verkleinen.

Rhenus Logistics | 15.316 panelen

Jumbo Supermarkten | 15.800 panelen

CBRE Global Investors | 14.076 panelen

DOKVAST | 16.864 panelen

Van dak naar duurzame energiecentrale

Onze brochure zet eenvoudig uiteen hoe een dak een energiecentrale wordt.

Brochure aanvragen Of vraag een gesprek aan
Van dak naar duurzame energiecentrale

Onze brochure zet eenvoudig uiteen hoe een dak een energiecentrale wordt.