Besparen op zakelijke energiekosten met zonnepanelen

Door doelstellingen op het gebied van MVO concreet in te vullen met behulp van zelf opgewekte zonnestroom, profiteert uw organisatie van veel bijkomende voordelen. Zo zorgen zonnepanelen er bijvoorbeeld voor dat uw organisatie direct bespaart op energiekosten. Naast energie besparen wordt ook CO2 uitstoot bespaard (vermeden).

Stap 1

Waar wil u zonnepanelen plaatsen?

Stap 2

Wat is de oppervlakte?

Stap 3

Hoeveel stroom verbruikt uw bedrijf per jaar?

Wat het u oplevert:

Op basis van gemiddelde energieprijs

euro besparing het eerste jaar
aantal zonnepanelen
kWh opgewekte energie per jaar

Er is geen rekening gehouden met beperkende factoren zoals schaduw of obstakels op het dak. Het is een inschatting van de netto besparing in het eerste jaar, het aantal zonnepanelen en de opgewerkte energie per jaar. Neem voor een exacte zonnestroom berekening vrijblijvend contact met ons op. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze indicatieve berekening.

Start met besparen

Waar gaan deze duurzame ambities plaatsvinden?

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens verwerken.

  Financiering zonnepanelen

  Het regelen van de financiering benadert KiesZon op verschillende manieren, elk afhankelijk van de situatie van de betreffende partner. In het verleden heeft KiesZon zonnestroomprojecten gefinancierd met behulp van crowdfunding, in samenwerking met de ASN Bank of, en dat is de meest voorkomende wijze, door SDE+ subsidie aan te vragen. SDE+ subsidie is subsidie die wordt verstrekt door de overheid om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. KiesZon regelt de volledige aanvraag van de subsidie en verkrijgt zo, in afstemming met de betreffende partner, de benodigde financiering voor het zonnestroomproject. Een laatste optie met betrekking tot financiering is het zonnestroomproject direct te kopen als partner, dit is echter geen must en daarom is het grootste gedeelte van het portfolio van KiesZon tot stand gekomen zonder een eigen investering van de betreffende partner.

  MVO

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met zonnepanelen

  Stappen maken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Met de inpassing van zonnepanelen geeft uw organisatie concreet vorm aan duurzame doelstellingen. Zo wordt de CO2 voetafdruk van uw organisatie significant verkleind en wordt naar klanten toe een duidelijk signaal afgegeven dat duurzaamheid een thema is wat aandacht verdient en krijgt. Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Jaaropbrengst zonnepanelen

  Zonnepanelen wekken al snel een groot gedeelte van uw eigen verbruik op. Over een jaar bekeken lopen opbrengsten al snel in de miljoenen kWh. Hieronder een viertal organisaties die met behulp van zonnepanelen duurzame energie opwekken en tegelijkertijd met die opgewekte kWh’s hun CO2 voetafdruk verkleinen.

  Contact