Bereken uw besparing

Doorloop de onderstaande stappen en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnestroom voor uw bedrijf.

Stap 1

Waar wil u zonnepanelen plaatsen?

Stap 2

Wat is de oppervlakte?

Stap 3

Hoeveel stroom verbruikt uw bedrijf per jaar?

Stap 4

Wat voor type aansluiting heeft u?

Wat het u oplevert:

Op basis van gemiddelde energieprijs

euro besparing het eerste jaar
aantal zonnepanelen
kWh opgewekte energie per jaar

Er is geen rekening gehouden met beperkende factoren zoals schaduw of obstakels op het dak. Het is een inschatting van de netto besparing in het eerste jaar, het aantal zonnepanelen en de opgewerkte energie per jaar. Neem voor een exacte zonnestroom berekening vrijblijvend contact met ons op. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze indicatieve berekening.

 

SDE++ subsidieaanvraag 2023

Met de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) krijgen bedrijven en non-profitinstellingen subsidie voor het opwekken van hernieuwbare elektriciteit, hernieuwbare warmte, hernieuwbaar gas en voor vermindering van CO2-uitstoot. Er is nu één budget beschikbaar voor alle technieken samen. Technieken die minder subsidie nodig hebben (in euro’s per verminderde ton CO2-uitstoot), krijgen als eerste subsidie. Dit zorgt voor zoveel mogelijk CO2-vermindering tegen zo laag mogelijke kosten.

KiesZon diende in 2013 al haar eerste subsidieaanvraag in en is sindsdien koploper op het gebied van met subsidie gerealiseerde projecten voor opdrachtgevers in onder meer het logistiek vastgoed, de industrie, de foodsector en kantoorgebouwen. Ook voor meer informatie over deze subsidieronde kan contact worden opgenomen met onze accountmanagers.

Direct antwoord op uw vraag?

Snel meer weten? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen of in onze zonnestroom kennisbank.

Wilt u zonnepanelen voor uw eigen woning?

Vraag vrijblijvend een aanbod op maat aan bij onze moederorganisatie Greenchoice. Dat kan hier.