Zonnepanelen zakelijk

  Specifieke informatie over uw aanvraag

  Vul onderstaande gegevens zo veel mogelijk in. Bij zaken die u niet weet kunt u 'Weet ik niet' antwoorden.

  Dakoppervlak in m2
  Verbruik in kWh
  Stroomprijs in euro's (kaal)
  Aansluiting
  Energieleverancier
  Mijn bedrijf is klant bij Greenchoice Zakelijk N.V en met het verzenden van dit formulier geeft ik toestemming verbruiksgegevens van mijn bedrijf op te vragen bij Greenchoice Zakelijk N.V. voor het opmaken van de offerte.

  Energierekening

  Contactgegevens

  Financiering
  Gewenste financieringsvorm:
  Overige diensten
  Ik wil graag ook informatie ontvangen over:

  Zakelijk zonnepanelen aanschaffen?
  Bereken wat uw dak of terrein waard is.

  Wilt u weten hoeveel zonne-energie uw bedrijfspand oplevert? Vul het formulier in en ontdek hoeveel u kunt besparen. U krijgt inzicht in de financiële opbrengst, en de vermeden CO2-uitstoot per jaar. Een win-win situatie voor uw portemonnee en het milieu.

  Het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen is complexer dan het aanschaffen van zonnepanelen als privé persoon. Wat u zakelijk kunt besparen met het opwekken van zonne-energie hangt af van veel factoren. Een berekening maken van de opbrengst voor zakelijk zonneprojecten is complex. Wij kunnen u hierbij helpen.

  KiesZon is sinds 2009 de partner voor het ontwerpen, installeren, monitoren en onderhouden van zonnepanelen voor het MKB, grootzakelijke panden, en zonneweides. Wij kennen de markt als geen ander, en verzorgen het hele traject voor u.

  Op het moment dat wij uw gegevens ontvangen, gaat een specialist aan de slag. U ontvangt een deskundig advies, met een overzicht van de mogelijkheden, inclusief de investeringen, opbrengsten en financieringsmogelijkheden. Het advies is gratis. U bent niets verplicht.