Start nu, samen met KiesZon, met de voorbereidingen SDE subsidie

Om het gebruik van duurzame energie te stimuleren en de energietransitie in Nederland te versnellen, bestaat in Nederland de SDE++ subsidie. Dit jaar wordt er door de overheid €5 miljard aan SDE subsidie beschikbaar gesteld aan ondernemers die hun vastgoed willen verduurzamen met zonnepanelen. In juni 2022 start de SDE subsidieronde 2021 en vanaf dat moment kan er worden ingeschreven om een deel van de subsidie voor zonnepanelen toegewezen te krijgen. Het is aan te bevelen om tijdig met de aanvraag aan de slag te gaan.

In gesprek over de mogelijkheden van SDE subsidie

Wilt u weten wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke rol de SDE subsidie daarin kan spelen? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan over de SDE Subsidie. Eén van onze adviseurs zal voor u inzichtelijk maken welke kansen u kunt benutten.

Vraag een gesprek aan

Onze Accountmanagers adviseren, samen met onze Engineers, u vrijblijvend over de mogelijkheden van SDE subsidie voor een zonnestroomsysteem.


  Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Samen tellen we af naar de start van de subsidieronde!

  Bij KiesZon tellen we af naar de SDE subsidieronde. Dit doen we om organisaties die willen verduurzamen met behulp van zonnepanelen te informeren en op de hoogte te houden van de tijd die resteert om voorbereidingen te treffen. Een goede subsidieaanvraag bestaat uit onder meer een:

  • Haalbaarheidsstudie;
  • Een degelijk projectplan;
  • Een overzicht van het dak met daarop de zonnepanelen ingetekend.

  Het is daarom belangrijk nu te starten met de voorbereidingen. KiesZon helpt u graag met de voorbereidingen voor een SDE subsidie aanvraag.

  KiesZon zorgt voor zekerheid bij subsidie zonnepanelen

  KiesZon is Nederland koploper als het gaat om gerealiseerde SDE subsidie projecten. Deze hoge realisatiegraad danken we aan onze werkwijze die volledig is gebouwd rondom kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid. Met eigen monteurs, engineers, projectleiders, uitvoerders en juristen is het hele proces bij ons in eigen beheer. Zo leveren we op een veilige manier zonprojecten van hoge kwaliteit op. Een door of via KiesZon aangevraagde SDE++ subsidie heeft de hoogste kans op slagen. Weten wat we al gerealiseerd hebben in Nederland?

  In de komende jaren wordt de SDE subsidiesteun vanuit de overheid minder. Dus als je aan het overwegen bent om duurzame stappen te zetten dan is dit zeker het moment! Zo komen je groene ambities een stap dichterbij. Bekijk hier ons projectportfolio en lees wat opdrachtgevers over ons zeggen op deze pagina. Onze Accountmanagers adviseren, samen met onze Engineers, u vrijblijvend over de mogelijkheden van SDE subsidie voor een zonnestroomsysteem. Vraag hiervoor een gesprek aan, dat kan door rechtsboven uw gegevens achter te laten.