Let op!
Nieuwe SDE++ subsidie ronde

SDE subsidie aanvragen

Om het gebruik van duurzame energie te stimuleren en de energietransitie in Nederland te versnellen, bestaat in Nederland de SDE++ subsidie. Dit jaar wordt er door de overheid weer €5 miljard aan SDE subsidie beschikbaar gesteld aan ondernemers die hun vastgoed willen verduurzamen met zonnepanelen. Op 5 oktober 2021 start de SDE subsidieronde 2021 en vanaf dat moment kan er worden ingeschreven om een deel van de subsidie voor zonnepanelen toegewezen te krijgen.

Meer informatie over de mogelijkheden van SDE subsidie

Wilt u weten wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke rol de SDE subsidie daarin kan spelen? Vraag een gesprek aan voor vrijblijvend advies over de SDE Subsidie. Eén van onze adviseurs zal voor u inzichtelijk maken welke kansen u kunt benutten.

Samen tellen we af naar de start van de SDE++ subsidieronde!

Inschrijven voor de SDE subsidie update

Ontvang automatisch updates in uw mailbox over welke stappen u moet nemen tot een succesvolle aanvraag en wanneer.

*
*
*
Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Vraag een gesprek aan voor vrijblijvend advies over SDE subsidie voor zonnepanelen.

Start nu, samen met KiesZon, met de voorbereidingen SDE subsidie

Bij KiesZon tellen we af naar de SDE subsidieronde. Dit doen we om organisaties die willen verduurzamen met behulp van zonnepanelen te informeren en op de hoogte te houden van de tijd die resteert om voorbereidingen te treffen. Een goede subsidieaanvraag bestaat uit onder meer een:

  • haalbaarheidsstudie;
  • een degelijk projectplan;
  • en een overzicht van het dak met daarop de zonnepanelen ingetekend.

Het is daarom erg belangrijk niet te laat met de voorbereidingen te starten. KiesZon helpt u graag met de voorbereidingen voor een SDE subsidie aanvraag.

Zekerheid subsidie zonnepanelen

KiesZon is Nederland koploper als het gaat om gerealiseerde SDE++ projecten. Deze hoge realisatiegraad danken we aan onze werkwijze die volledig is gebouwd rondom kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid. Met eigen monteurs, engineers, projectleiders, uitvoerders en juristen is het hele proces bij ons in eigen beheer.

Zo leveren we op een veilige manier zonprojecten van hoge kwaliteit op. Een door of via KiesZon aangevraagde SDE++ subsidie heeft de hoogste kans op slagen. Weten wat we al gerealiseerd hebben in Nederland?

Bekijk hier ons projectportfolio en lees wat opdrachtgevers over ons zeggen op deze pagina.